Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 17:56

Επίδειξη του F-16 Demo Team στο Μάλεμε - Στο παρά 5' η απόφαση ελέω ... Σαμαρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του defenceline.gr, η απόφαση για την πραγματοποίηση της επίσκεψης ελήφθη αιφνιδιαστικά, μετά την πρόθεση του πρωθυπουργού να επισκεφθεί τη Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του defenceline.gr, η απόφαση για την πραγματοποίηση της επίσκεψης ελήφθη αιφνιδιαστικά, μετά την πρόθεση του πρωθυπουργού να επισκεφθεί τη Κρήτη.
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Επίδειξη στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Μάχη της Κρήτης που θα πραγματοποιηθούν απόψε στο Μάλεμε, θα πραγματοποιήσει η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων F-16 Demo Team "Zeus"!

Σύμφωνα με πληροφορίες του defenceline.gr, η απόφαση για την πραγματοποίηση της επίδειξης ελήφθη αιφνιδιαστικά, μετά την πρόθεση του πρωθυπουργού να επισκεφθεί τη Κρήτη. Η ξαφνική αλλαγή χθες βράδυ του προγράμματος του κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αρχικά είχε ανακοινώσει επίσκεψη στο Ηράκλειο αλλά τελικά βρίσκεται στα Χανιά για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης, οδήγησε στην απόφαση για "αναβάθμιση" των εορταστικών εκδηλώσεων στο παρά ... 5'.

Έτσι, σε μια περίπου ώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίδειξη του F-16, η οποία δεν υπήρχε στο αρχικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων (Δείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα), παρά το γεγονός πως στον περυσινό εορτασμό η Ομάδα "Zeus" είχε για μια ακόμα φορά κερδίσει τον θαυμασμό των Κρητικών, αλλά και των ξένων επισκεπτών για την εμφάνισή της στον ουρανό του Μάλεμε. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως τον πρωθυπουργό συνοδεύουν στη Κρήτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 18:37