Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 09:41

Ακρόαση στρατιωτικών από το Συμβούλιο της Επικρατείας για τα μισθολογικά

Ο νομικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών- Γεώργιος Αντωνακόπουλος, μαζί με τον Πρόεδρο (ΠΟΕΣ), θα παραστούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου να τους γνωστοποιηθούν οι λόγοι μη εκτέλεσης της υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο νομικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών- Γεώργιος Αντωνακόπουλος, μαζί με τον Πρόεδρο (ΠΟΕΣ), θα παραστούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου να τους γνωστοποιηθούν οι λόγοι μη εκτέλεσης της υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα παρουσιαστεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών με αφορμή την ανεκτέλεστη -άμεσα εκτελεστή- απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα μισθολογικά τους.

"Η κυβέρνηση δείχνει να έχει υποτιμήσει την σημασία της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Αλλά οι Δικαστές δεν δείχνουν να την έχουν υποτιμήσει" αναφέρουν σε ενημέρωση την οποία έχουν κοινοποιήσει.

Όπως διευκρινίζεται, την ερχόμενη Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014, στη μία το μεσημέρι, ο νομικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών- Γεώργιος Αντωνακόπουλος, μαζί με τον Πρόεδρο (ΠΟΕΣ), θα παραστούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου να τους γνωστοποιηθούν οι λόγοι μη εκτέλεσης της υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 00:47