Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 12:35

Συνεχίζονται οι πτήσεις αμερικανικών αεροσκαφών με στρατιωτικό προσωπικό στο Ηράκλειο

Οι πτήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου ενώ αναμένετε να κορυφωθούν την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς παραδοσιακά γίνεται μεγάλη μετακίνηση προσωπικού. Οι πτήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου ενώ αναμένετε να κορυφωθούν την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς παραδοσιακά γίνεται μεγάλη μετακίνηση προσωπικού.
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Αντωνάκης

Συνεχίζονται οι αφίξεις Αμερικανικών charter πτήσεων στο Ηράκλειο όπως πρώτο αποκάλυψε το defenceline.gr. (Δείτε ΕΔΩ) Στις 14 Νοέμβριου περίπου στις 19.00 προσγειώθηκε ερχόμενο από το Μπαχρέιν ένα αεροσκάφος Boeing B767-300 της εταιρείας Atlas Air η οποία έχει συμβόλαιο με τις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις για μεταφορά στρατιωτικού προσωπικού στις βάσεις ανά τον κόσμο.

2 am itrakleio

Μετά από περίπου τρεις ώρες αναχώρησε με προορισμό την Νάπολη της Ιταλίας και τελικό προορισμό το Νόρφολκ της Βιρτζίνια την μεγαλύτερη ίσως βάση του Αμερικανικού Ναυτικού στις ΗΠΑ.

1 am itrakleio

Οι πτήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου ενώ αναμένετε να κορυφωθούν την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς παραδοσιακά γίνεται μεγάλη μετακίνηση προσωπικού.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 13:37