Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 18:44

Αυτό είναι το πλοίο με τους παράνομους μετανάστες - Σε εξέλιξη η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης

Η επιχείρηση διεξάγεται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί εντάσεως 8 μποφόρ και το ύψος του κύματος φθάνει τα 3 μέτρα. Η επιχείρηση διεξάγεται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί εντάσεως 8 μποφόρ και το ύψος του κύματος φθάνει τα 3 μέτρα.

Μοναδικά στιγμιότυπα από "Super Puma" της Π.Α. που συμμετείχε στην επιχείρηση Έρευνας & Διάσωσης (SAR) για τον εντοπισμό φορτηγού πλοίου που μεταφέρει περίπου 700 παράνομους μετανάστες και έπλεε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης από τα ξημερώματα της Τρίτης.

2 skafos la

Το συντονισμό των ενεργειών κατά την εν εξελίξει επιχείρηση SAR, σε απόσταση 60 - 70 μιλίων νοτιανατολικά της Ιεράπετρας, έχει η Φ/Γ «ΥΔΡΑ», ως τοπικός διοικητής, έπειτα από εντολή του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Στο σημείο βρίσκονται επίσης τέσσερα παραπλέοντα πλοία και το "Super Puma" της Π.Α.

3 skafos la

4 skafos la

Η επιχείρηση διεξάγεται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί εντάσεως 8 μποφόρ και το ύψος του κύματος φθάνει τα 3 μέτρα.

5 skafos la

Για τις εξελίξεις ενημερώνεται συνεχώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ο οποίος πραγματοποιεί προγραμματισμένη διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter