Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 20:59

Γιατί επικοινώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ με ΓΕΕΘΑ και ΕΛ.ΑΣ.;

Την εμπιστοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Αστυνομία, εξέφρασε ο Θοδωρής Δρίτσας, τομεάρχης Αμυνας του κόμματος. Την εμπιστοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Αστυνομία, εξέφρασε ο Θοδωρής Δρίτσας, τομεάρχης Αμυνας του κόμματος.

Την εμπιστοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Αστυνομία, εξέφρασε ο Θοδωρής Δρίτσας, τομεάρχης Αμυνας του κόμματος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο, ενώ τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη, τον επισκέφθηκε στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ - η οποία προκαλεί ήδη έντονες συζητήσεις - έχει άμεση σχέση με τις δηλώσεις στελεχών της ΝΔ και κυρίως με την τελευταία επίσημη τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη, ο οποίος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή», δήλωσε ο κ. Βορίδης.

Ο υπουργός Υγείας, αμέσως μετά, έθεσε το δίλημμα των εκλογών όπως εκείνος το αντιλαμβάνεται: «συγκρούονται οι αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας με τον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η αριστερά».

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter