Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 10:46

Αναβάθμιση του θεσμού του Εφέδρου Αξιωματικού με φόντο τις εκλογές στον ΣΕΑΝ Θεσσαλονίκης

Επιστολή πέντε Εφέδρων Αξιωματικών με αφορμή τις επικείμενες εκλογές του Συνδέσμου. Επιστολή πέντε Εφέδρων Αξιωματικών με αφορμή τις επικείμενες εκλογές του Συνδέσμου.

Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Θεσσαλονίκης, λάβαμε την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε:

Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό σε όσους αξιωματικούς κατοικούν στον νομό Θεσσαλονίκης και είναι μέλη του ΣΕΑΝ ότι οι εκλογές του συνδέσμου θα γίνουν την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 από 09:00 έως 16:00.
Παραθέτουμε τους σκοπούς του συνδέσμου που μόνο σύνδεσμος αξιωματικών δεν είναι πλέον, σε ΤΙΠΟΤΕ από ότι αναφέρονται δεν έχει γίνει το παραμικρό έργο, καιρός να αλλάξουν επιτέλους ΟΛΑ!!!

ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Αρθρο 19 - Σκοποί των Ενώσεων:

"α. Η ενημέρωση των Εφέδρων σε Εφεδρεία Αξιωματικών που απολύονται από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.) επί των τεχνολογικών εξελίξεων που οφείλονται στην εισαγωγή νέων οπλικών συστημάτων και των σύγχρονων μεθόδων διοίκησης και ηγεσίας.

β. Η βελτίωση της ετοιμότητας των εφεδρικών δυνάμεων της Χώρας για την καλύτερη αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, καθώς επίσης και προβλημάτων που ανακύπτουν σε περίπτωση επιστράτευσης και πολεμικής κινητοποίησης.

γ. Η ανάπτυξη δραστηριότητας για την προώθηση του εθελοντισμού.

δ. Η ανάπτυξη ευρείας πολιτιστικής δραστηριότητας για την προώθηση του εφεδρικού πνεύματος.

ε. Η καλλιέργεια της ψυχικής ενότητας μεταξύ των εκτός των τάξεων των Ενόπλων Δυνάμεων Εφέδρων Αξιωματικών και η επιδίωξη της ηθικής και πνευματικής εξύψωσής τους.

στ. Η διατήρηση της επαφής τους με τις Ένοπλες Δυνάμεις".

Για την κατάντια αυτή βέβαια ευθυνόμαστε όλοι μας λίγο ή πολύ, αν θέλεις να αλλάξουν όλα άμεσα, αν θέλεις να μπορείς ανά πάσα στιγμή να συμμετέχεις ενεργά σε όλες τις δράσεις του συνδέσμου γιατί πλέον θα έχεις λόγο και άποψη, αν θέλεις να σταθείς δίπλα μας στην προσπάθεια αναβάθμισης του θεσμού του Εφέδρου Αξιωματικού και του ρόλου των συνδέσμων στήριξε μας με την ψήφο σου.

Με τιμή

Σιδηρόπουλος Γιαννης ΕΦ ΤΧΗΣ ΠΖ
Ζδρώζης Πέτρος ΕΦ ΥΠΛΓΟΣ ΠΖ
Χριστοδούλου Γιώργος ΕΦ ΑΝΘΛΓΟΣ ΠΒ
Επιτροπίδης Νίκος ΕΦ ΑΝΘΛΓΟΣ ΠΖ
Πουρνάρης Δημήτρης ΕΦ ΑΝΘΛΓΟΣ ΠΖ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter