Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 12:35

Παράταση της στρατιωτικής θητείας για 2 χρόνια - Οι προϋποθέσεις και οι ανακοινώσεις Καμμένου!

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο σχεδιάζεται παράταση της στρατιωτικής θητείας επί πληρωμή με επαγγελματική έμμισθη σχέση. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο σχεδιάζεται παράταση της στρατιωτικής θητείας επί πληρωμή με επαγγελματική έμμισθη σχέση.

Την παράταση της στρατιωτικής θητείας με επαγγελματική έμμισθη σχέση, κάτι σαν ΜΟΜΑ προανήγγειλε σήμερα το πρωί μιλώντας στο Μega ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο σχεδιάζεται παράταση της στρατιωτικής θητείας επί πληρωμή με επαγγελματική έμμισθη σχέση. Έτσι, όσοι έχουν τα προσόντα και το επιθυμούν μπορούν να παραμείνουν για, τουλάχιστον, δύο χρόνια και να πληρώνονται με το μισθό του υπαξιωματικού.

«Δεν αναφέρομαι μόνο σε πολιτικούς μηχανικούς αλλά και σε παιδιά που είναι χειριστές μηχανημάτων και θέλουν να δουλέψουν», τόνισε ο Πάνος Καμμένος. Ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δημιουργία των κατασκευαστικών εταιριών που θα αναλάβουν τα έργα σε όλη τη περιφέρεια, ενώ αναφερόμενος στα μηχανήματα που απαιτούνται, αναμένονται προσφορές από τις ΗΠΑ και η Ρωσία. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter