Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 19:32

Δραματική ομιλία Καμμένου στη Βουλή - Ζητούν τον αφοπλισμό του Έθνους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στις προτάσεις της τρόικας που ζητούν μεταξύ άλλων δραστικές περικοπές ύψουν 400 εκατ. ευρώ στις δαπάνες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και απολύσεις στελεχών, οι οποίες όπως είπε ο υπουργός, θα οδηγήσουν στον αφοπλισμό του Έθνους. Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στις προτάσεις της τρόικας που ζητούν μεταξύ άλλων δραστικές περικοπές ύψουν 400 εκατ. ευρώ στις δαπάνες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και απολύσεις στελεχών, οι οποίες όπως είπε ο υπουργός, θα οδηγήσουν στον αφοπλισμό του Έθνους.

Για προτάσεις των δανειστών που στοχεύουν στην κατάργηση της Εθνικής Άμυνας, έκανε λόγο πριν από λίγο στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο της συζήτησης που βρίσκεται σε εξέλιξη με φόντο την κυβερνητική πρόταση περί δημοψηφίσματος.

Ο Πάνος Καμμένος, συγκινημένος και φορτισμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις προτάσεις της τρόικας που ζητούν μεταξύ άλλων δραστικές περικοπές ύψουν 400 εκατ. ευρώ στις δαπάνες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και απολύσεις στελεχών, οι οποίες όπως είπε ο υπουργός, θα οδηγήσουν στον αφοπλισμό του Έθνους.


VIDEO - ΚΑΜΜΕΝΟΣ από realmedialive

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 20:20