Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 14:16

Με περικοπές στην Άμυνα και αλλαγή του ΦΠΑ στα νησία δεν θα υπάρξει συμφωνία!

"Κόκκινες Γραμμές" στην οποιαδήποτε λύση προκύψει τις επόμενες ώρες ή ημέρες στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές βάζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. "Κόκκινες Γραμμές" στην οποιαδήποτε λύση προκύψει τις επόμενες ώρες ή ημέρες στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές βάζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

"Κόκκινες Γραμμές" στην οποιαδήποτε λύση προκύψει τις επόμενες ώρες ή ημέρες στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές βάζει ο Πάνος Καμμένος, θέτοντας ως προϋπόθεση τον μη αφοπλισμό της χώρας μέσω των δραματικών περικοπών που προτείνει η τρόικα, αλλά και την διατήρηση του ΦΠΑ στα νησία.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά την παρουσία του στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, έκανε την εξής δήλωση:

«Επειδή οι ώρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές θα ήθελα να δηλώσω ξεκάθαρα: Πρώτα από όλα δεν δέχομαι κανένα τελεσίγραφο. Δεύτερον για να υπάρξει η οποιαδήποτε λύση την οποία και επιθυμούμε, προϋπόθεση είναι ότι δεν θα υπάρχει αφοπλισμός της χώρας, εξαθλίωση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και θα γίνει απόλυτα σεβαστό το θέμα του ειδικού καθεστώτος για το ΦΠΑ στα νησιά. Χωρίς αυτές τις δύο προϋποθέσεις δεν συζητούμε καμία λύση».

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 14:36