Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 14:57

Ξεκίνησαν τα έργα για ανεύρεση των οστών των επιβαινόντων του Noratlas (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κύριος στόχος των εργασιών, είναι ο εντοπισμός των λείψανων των 19 στρατιωτών, καθώς, ήδη, μέχρι σήμερα έχουν εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί στο στρατιωτικό κοιμητήριο Λακατάμειας 12 λείψανα. Κύριος στόχος των εργασιών, είναι ο εντοπισμός των λείψανων των 19 στρατιωτών, καθώς, ήδη, μέχρι σήμερα έχουν εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί στο στρατιωτικό κοιμητήριο Λακατάμειας 12 λείψανα.

Αρχίσε σήμερα η εκσκαφή του χώρου του Τύμβου Μακεδονίτισσας στην Λευκωσία με στόχο τον εντοπισμό της ατράκτου του ελληνικού στρατιωτικού μεταγωγικού που καταρρίφθηκε από φίλια πυρά, με 28 καταδρομείς και τέσσερα μέλη πληρώματος. 

2 tymvos erga

3 tymvos erga

Κύριος στόχος των εργασιών, είναι ο εντοπισμός των λείψανων των 19 στρατιωτών, καθώς, ήδη, μέχρι σήμερα έχουν εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί στο στρατιωτικό κοιμητήριο Λακατάμειας 12 λείψανα.

5 tymvos erga

4 tymvos erga

Σεμνή τελετή
Οι εργασίες άρχισαν με τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων του ΝΟΡΑΤΛΑΣ. Ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων, Φώτης Φωτίου ανέφερε πως η σεμνή τελετή, σηματοδοτεί την έναρξη του πρώτου γύρου ανασκαφών που αφορούν την προετοιμασία του χώρου ώστε γύρω στις 20 Αυγούστου να περάσουμε στη δεύτερη και σημαντική φάση...

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 15:25