Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 18:42

Κρήτη: Ένταση στην Περιφέρεια μετά την παρέμβαση της Ελληνικής Αυγής για το μεταναστευτικό!

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ελληνική Αυγή για την Κρήτη" Γ. Σπυρόπουλος, έθεσε το θέμα με ερώτησή του προς το ανώτατο τοπικό αυτοδιοικητικό όργανο, θέτωντας ζήτημα ασφαλείας σε σχέση με την ταυτότητα των μεταναστών και της πιθανής παρουσίας τζιντιστών οι οποίοι εκμεταλλεύονται το κύμα των προσφύγων από τη Συρία για να περάσουν ανενόχλητοι στην Ευρώπη. Ο επικεφαλής της παράταξης "Ελληνική Αυγή για την Κρήτη" Γ. Σπυρόπουλος, έθεσε το θέμα με ερώτησή του προς το ανώτατο τοπικό αυτοδιοικητικό όργανο, θέτωντας ζήτημα ασφαλείας σε σχέση με την ταυτότητα των μεταναστών και της πιθανής παρουσίας τζιντιστών οι οποίοι εκμεταλλεύονται το κύμα των προσφύγων από τη Συρία για να περάσουν ανενόχλητοι στην Ευρώπη.

Ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στην Περιφέρεια Κρήτης όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιτέθηκαν λεκτικά στον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Σπυρόπουλο, ο οποίος έθεσε το θέμα της παράνομης εισόδου μεταναστών στο νησί αλλά και την ενδεχόμενη σύνδεσή τους με τζιχαντιστές!

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ελληνική Αυγή για την Κρήτη" Γ. Σπυρόπουλος, έθεσε το θέμα με ερώτησή του προς το ανώτατο τοπικό αυτοδιοικητικό όργανο, θέτωντας ζήτημα ασφαλείας σε σχέση με την ταυτότητα των μεταναστών και της πιθανής παρουσίας τζιντιστών οι οποίοι εκμεταλλεύονται το κύμα των προσφύγων από τη Συρία για να περάσουν ανενόχλητοι στην Ευρώπη. Σύμφωνα με σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αμέσως μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν πρόκειται να μεταφερθούν στη Κρήτη χιλιάδες αλλοδαποί που σήμερα παραμένουν σε νησιά του Αιγαίου, γεγονός που προκαλεί ανησυχία και ερωτηματικά.

Όπως σημείωσε μάλιστα, μόνο το 2% των ανθρώπων που περνούν στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες ενώ οι υπόλοιποι είναι παράνομοι μετανάστες, ενώ στην ερώτησή του είχε επισυνάψει και μία φωτογραφία τζιχαντιστή, που όπως είπε, πέρασε στην Ελλάδα, με την ... ιδιότητα του πρόσφυγα, ενώ είχε πολεμήσει στον εμφύλιο της Συρίας φτάνοντας μάλιστα να διοικεί 700 αντάρτες που πολεμούσαν στην πόλη Αλέπο και στο Κομπανί.

Η παρέμβαση Σπυρόπουλου, προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της "Ανυπότακτης Κρήτης", Γιάννη Κυριακάκη, αλλά και μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που βρέθηκαν στην Περιφέρεια, με αφορμή την ερώτηση της "Ελληνικής Αυγής". Στην αίθουσα επικράτησε ένταση, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πολλοί περιφερειακοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων αντέδρασαν μετά την εισβολή στην αίθουσα των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στο θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε και συνέχεια καθώς φεύγοντας από την συνεδρίαση ο περιφερειακός σύμβουλος της "Ελληνικής Αυγής" - οποίος όπως είναι γνωστό είναι εν ενεργεία αστυνομικός - διαπίστωσε πως το αυτοκίνητό του είχε υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές, ενώ κίνησε άμεσα τις σχετικές διαδικασίες υποβάλλοντας μηνύσεις...

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter