Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015 09:04

Αναστασιάδης και Ακιντζί σκάνε στα γέλια και αποκαλούν ο ένας τον άλλο «κουμπάρο» (BINTEO)

Οι δύο ηγέτες μίλησαν και στα τουρκικά και στα ελληνικά, κάτι που στάθηκε αφορμή για πολλά γέλια κατά τη διάρκεια του γυρίσματος μιας και ο μεν Αναστασιάδης δυσκολεύτηκε με τα τουρκικά ο δε Ακιντζί με τα ελληνικά. Οι δύο ηγέτες μίλησαν και στα τουρκικά και στα ελληνικά, κάτι που στάθηκε αφορμή για πολλά γέλια κατά τη διάρκεια του γυρίσματος μιας και ο μεν Αναστασιάδης δυσκολεύτηκε με τα τουρκικά ο δε Ακιντζί με τα ελληνικά.

«Μήνυμα ελπίδας» το χαρακτήρισε η Κομισιόν, «ιστορικό» πολλοί άλλοι. Ο λόγος για το κοινό τηλεοπτικό μήνυμα ενόψει των γιορτών που έστειλαν ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί και το οποίο μεταδόθηκε χθες.

«Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας επιτρέψει, Τουρκοκύπριους και Ελληνοκύπριους, να ζήσουμε και πάλι ειρηνικά σε μια επανενωμένη πατρίδα. Χρόνια Πολλά» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης. Ο Μουσταφά Ακιντζί ευχήθηκε «ο νέος χρόνος να φέρει μόνιμη ειρήνη, ηρεμία και ευημερία σε όλους τους Κυπρίους. Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά».

Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το backstage του γυρίσματος του εν λόγω κοινού διαγγέλματος, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η «Ομάδα Κύπρος».

Οι δύο ηγέτες μίλησαν και στα τουρκικά και στα ελληνικά, κάτι που στάθηκε αφορμή για πολλά γέλια κατά τη διάρκεια του γυρίσματος μιας και ο μεν Αναστασιάδης δυσκολεύτηκε με τα τουρκικά ο δε Ακιντζί με τα ελληνικά. Οπως φαίνεται από το εν λόγω βίντεο οι δυο ηγέτες ξεσπούν σε γέλια με τα λάθη τους, ο Ακιντζί σκασμένος στα γέλια με τα λάθη του Αναστασιάδη σκουντώντας του λέει στα ελληνικά «έχουμε και δουλειές ρε κουμπάρε», ενώ σε κάποια στιγμή περηφανεύεται αστειευόμενος ότι «εξασκούσε τα κυπραίικα» και πως είναι προετοιμασμένος.

Τέλος, συχνό ήταν το φαινόμενο όταν οι δύο πολιτικοί απευθύνονταν ο ένας στον άλλον χρησιμοποιούσαν προτάσεις που περιελάμβαναν λέξεις από την ελληνική, την τουρκική και την αγγλική γλώσσα.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter