Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 19:37

Ο Καμμένος έδωσε εντολή να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το ΥΠΕΘΑ!

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Καμμένος έχει δηλώσει στον Τσίπρα ότι στο θέμα αυτό δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Καμμένος έχει δηλώσει στον Τσίπρα ότι στο θέμα αυτό δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος όχι μόνο ακύρωσε την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Militaire.gr έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ!

Το κλίμα γίνεται όλο και βαρύτερο στην Αθήνα, μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Μεγάρου Μαξίμου. Στην μεσημεριανή συνάντηση που είχαν Τσίπρας και Καμμένος μπορεί να μην υπήρξε "μετωπική σύγκρουση", αλλά η αίσθηση που υπάρχει μετά απ΄ αυτή τη συνάντηση είναι ότι η υπόθεση Μουζάλα θα έχει πολύ μεγαλύτερες επιπτώσεις για την κυβέρνηση, απ΄ αυτές που αρχικά υπολογίζονταν. Το πρωί η παραίτηση Μουζάλα εθεωρείτο δεδομένη. Όσο περνούν οι ώρες όμως το κλίμα αλλάζει.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Καμμένος έχει δηλώσει στον Τσίπρα ότι στο θέμα αυτό δεν πρόκειται να κάνει πίσω. ΠΗΓΗ: Militaire.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter