Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 17:29

Άνοιγμα της IDE στη Νότιο Αμερική

Το περίπτερο της IDE επισκέφθηκαν η Πρέσβης της Ελλάδας στη Χιλή κα Μπαλτά, αντιπροσωπείες και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Χιλής καθώς και άλλων ξένων χωρών. Το περίπτερο της IDE επισκέφθηκαν η Πρέσβης της Ελλάδας στη Χιλή κα Μπαλτά, αντιπροσωπείες και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Χιλής καθώς και άλλων ξένων χωρών.

Η IDE (INTRACOM Defense Electronics) έλαβε μέρος στη διεθνή έκθεση αεροδιαστημικής και άμυνας "FIDAE 2016" η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σαντιάγκο Χιλής από 29 Μαρτίου - 03 Απριλίου 2016.

Το περίπτερο της IDE επισκέφθηκαν η Πρέσβης της Ελλάδας στη Χιλή κα Μπαλτά, αντιπροσωπείες και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Χιλής καθώς και άλλων ξένων χωρών.

Επίσης τα στελέχη της IDE είχαν συναντήσεις με άλλους σημαντικούς πελάτες και εκπροσώπους της αμυντικής βιομηχανίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα σειρά υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ισχύος, αποθήκευσης και εξοικονόμησης ενέργειας (HEPS) καθώς και τα καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις, στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων δικτυοκεντρικής άμυνας που προωθεί η IDE στις Ένοπλες Δυνάμεις τόσο της Ελλάδας όσο και άλλων χωρών.

1 ide

Σχετικά με την IDE

Η IDE, εταιρία-ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων στην Ελλάδα, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη.

Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, πυραυλικές ζεύξεις μεταφοράς δεδομένων (data links), ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Λουξεμβούργο (NSPA), Σουηδία και Φινλανδία.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 17:31