Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 08:50

«Το ΟΠΛΟ Είμαι ΕΓΩ»: Διαγωνισμός Φωτογραφίας από τους Έλληνες Υπέρ ΟΠΛΟκατοχής

Σκοπός της διοργάνωσης είναι οι Έλληνες που αγαπούν τα όπλα να μοιραστούν την αγάπη τους με τους φίλους να προωθήσουν το μήνυμα της νόμιμης και ασφαλούς οπλοκατοχής. Σκοπός της διοργάνωσης είναι οι Έλληνες που αγαπούν τα όπλα να μοιραστούν την αγάπη τους με τους φίλους να προωθήσουν το μήνυμα της νόμιμης και ασφαλούς οπλοκατοχής.

Οι Έλληνες Υπέρ ΟΠΛΟκατοχής – ΕΥΟΠΛΟ διοργανώνουν Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο «Το ΟΠΛΟ Είμαι ΕΓΩ» . Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους του παρόντος οι οποίοι δημοσιεύονται και στο διαδίκτυο Facebook/Έλληνες Υπερ ΟΠΛΟκατοχής.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι οι Έλληνες που αγαπούν τα όπλα να μοιραστούν την αγάπη τους με τους φίλους να προωθήσουν το μήνυμα της νόμιμης και ασφαλούς οπλοκατοχής, με σεβασμό στην Ελληνική μας Παράδοση και Ταυτότητα, με το βλέμμα μας στο μέλλον και την ανάγκη της κατεύθυνσης της παιδείας των Ελλήνων υπερ της οπλοκατοχής όπως αυτή πηγάζει και οδηγεί το Έθνος από τα βάθη της Ιστορίας.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν φίλοι των ΕΥΟΠΛΟ καλούνται να δηλώσουν ότι τους αρέσει η σελίδα μας στο Facebook παίρνοντας αυτόματα με τον τρόπο αυτό το δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

Δικαίωμα Συμμετοχής
Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, φίλοι της ομάδος Έλληνες Υπέρ ΟΠΛΟκατοχής στο Facebook. Είναι δυνατή η συμμετοχή στον διαγωνισμό μόνο με μία φωτογραφία ανά λογαριασμό Facebook και θα πρέπει να υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΥΟΠΛΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. οπότε και θα αποστέλλεται στον συμμετέχοντα ξεχωριστή επιβεβαίωση παραλαβής Οι επισκέπτες της σελίδας του Διαγωνισμού στο Facebook μπορούν να δηλώσουν την προτίμησή τους σε φωτογραφίες που τους αρέσουν (likes και reactions).

Στοιχεία που θα δηλώνονται θα πρέπει να ανταποκρίνονται στον δικαιούχο- δημιουργό της φωτογραφίας. Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό, εφόσον βραβευτούν, θα πρέπει να παρουσιάσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που να πιστοποιούν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους με την οποία συμμετείχαν στον διαγωνισμό ή στην κλήρωση.

Υποβολή Συμμετοχής
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 Ώρα 23.59. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει πλήρη αποδοχή των όρων του παρόντος διαγωνισμού όπως περιγράφονται στο παρόν, καθώς και των όρων και πρακτικών που ισχύουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις χρήσης εφαρμογών του Facebook σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(Όνομα, Επώνυμο, Όνομα Πατέρα, ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλέφωνο). Κάθε φωτογραφία θα πρέπει να συνοδεύεται από έναν τίτλο και σύντομη περιγραφή στα ελληνικά.

Εάν ο ενδιαφερόμενος δεν αναφέρει στο μήνυμα του ότι αποδέχεται τους όρους του διαγωνισμού δεν είναι δυνατή η υποβολή της φωτογραφίας.
Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές με την ολοκλήρωση της διαδικασίας τεχνικού ελέγχου και ανάρτησης στην εφαρμογή από τον διαχειριστή, εφόσον έχουν συμπληρωθεί σωστά και πλήρως όλα τα σχετικά πεδία.

Κάθε φωτογραφία που υποβάλλεται στον Διαγωνισμό, δημοσιοποιείται στην σελίδα του Διαγωνισμού στο Facebook έπειτα από έγκριση του Διαχειριστή εφόσον εκπληρώνει τους όρους του διαγωνισμού. Στην περίπτωση που η συμμετοχή δεν γίνει αποδεκτή, σχετικό μήνυμα θα αποστέλλεται στον ενδιαφερόμενο. Κάθε έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό επιβεβαιώνεται από την εμφάνιση ηλεκτρονικού μηνύματος στην οθόνη του συμμετέχοντος. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν προϋποθέτει την αγορά ή την χρήση οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Αποτελέσματα Διαγωνισμού
ΛΗΞΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΩΡΑ 23.59. Νικητές θα αναδειχθούν οι συμμετοχές με τα περισσότερα (likes) στην φωτογραφία τους. Μετράνε ως θετικές ψήφοι όλες οι ενδείξεις reaction του Facebook. Τα σχόλια είναι επιθυμητά αλλά δεν υπολογίζονται στην ψηφοφορία.
Επίσης
Τα ονόματα των τριών νικητών μαζί με τις βραβευμένες φωτογραφίες θα αναρτηθούν θα αναρτηθούν στη σελίδα στο Facebook μετά από 3 ημέρες από την λήξη της προθεσμίας του Διαγωνισμού και στην μόνιμη στήλη του διαγωνισμού σελίδα του χορηγού επικοινωνίας μας defenceline.gr

Δώρα
Οι τρεις (3) νικητές του φωτογραφικού διαγωνισμού κατά σειρά επιλογής θα παραλάβουν τα δώρα ως εξής:
1o βραβείο : τρία (3) βιβλία με θέμα την οπλοκατοχή και την πολεμική ιστορία από τον χορηγό εκδοτικό οίκο ΑΡΝΑΟΥΤΗ.
2ο βραβείο : δύο (2) βιβλία με θέμα την οπλοκατοχή και την πολεμική ιστορία από τον χορηγό εκδοτικό οίκο ΑΡΝΑΟΥΤΗ.
3ο βραβείο : ένα (1) βιβλίο με θέμα την οπλοκατοχή από τον χορηγό εκδοτικό οίκο ΑΡΝΑΟΥΤΗ

Για την παραλαβή των δώρων από τον φωτογραφικό διαγωνισμό όσο και από την κλήρωση θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του Διαγωνισμού στο Facebook.

Πνευματικά δικαιώματα – Δικαιώματα χρήσης
Οι φωτογραφίες που θα υποβάλλονται στον Διαγωνισμό θα πρέπει να είναι κύριας και αποκλειστικής κυριότητας των δημιουργών, απαλλαγμένες από δικαιώματα πάσης φύσεως τρίτων. Με την αποστολή της φωτογραφίας, κάθε συμμετέχων/ουσα διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των έργων τους, ωστόσο εκχωρούν στο ΕΥΟΠΛΟ το δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής και προβολής τους.

Προϋποθέσεις φωτογράφησης
Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό φωτογραφίας θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι Φωτογραφίες που έχουν, διαφημιστικό χαρακτήρα, παρουσία ανήλικων υβριστικό ή άλλο περιεχόμενο που καταφανώς προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προσωπικότητα γενικά υποστηρίζει την βία διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε ατόμου ή ομάδας «λόγω φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού» (Ν.3304/2005) θα αποκλείονται από τον διαγωνισμό.

Οι ΕΥΟΠΛΟ διατηρούν το δικαίωμα αποκλεισμού του αποστολέα σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης των όρων του παρόντος. Ο δε Διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες προς επαλήθευση των ατομικών στοιχείων τους.
Στο κεντρικό λογισμικό σύστημα του Διαχειριστή θα τηρείται αρχείο που θα επιβεβαιώνει την εγκυρότητα ή ακυρότητα κάθε συμμετοχής.

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων που θα ζητούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ) για την έγκυρη συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας.

Η υλοποίηση του Διαγωνισμού απαιτεί τη δημιουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα το οποίο θα συμπεριλαμβάνει το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και την ηλεκτρονική διεύθυνση των συμμετεχόντων. Γι αυτόν τον λόγο η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσης κάθε Συμμετέχοντα προς τους ΕΥΟΠΛΟ, προκειμένου να καταχωρηθεί το ονοματεπώνυμό του και τα λοιπά ζητηθέντα στοιχεία σε αρχείο που θα δημιουργηθεί κατά την έννοια του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σκοπός της τήρησης του αρχείου αυτού είναι η διενέργεια του διαγωνισμού και ειδικότερα η ταυτοποίηση των συμμετεχόντων (επιβεβαίωση στοιχείων) και η ταυτοποίηση των νικητών. Τα δεδομένα των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα ενός έτους. Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί εγγράφως στον Διαχειριστή και να ασκήσει τα δικαιώματά του περί ενημέρωσης, πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων και μεταβολής/διαγραφής των ανωτέρω στοιχείων κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στα άρθρα 11-13 του ν. 2472/97 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σε ό,τι αφορά στην τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων, ο Διαχειριστής θα προβεί, εφόσον απαιτείται, σε κάθε απαραίτητη γνωστοποίηση προς την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Διάφορα
Οι ΕΥΟΠΛΟ διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν , ανακαλέσουν παρατείνουν ή μειώσουν τη διάρκεια του Διαγωνισμού, καθώς και να μεταβάλλουν τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώσουν το Διαγωνισμό κατά την κρίση τους και χωρίς να θεμελιώνεται οποιαδήποτε αξίωση των συμμετεχόντων από αυτούς τους λόγους ούτε έναντι των ΕΥΟΠΛΟ.

Έγκαιρα θα ανακοινωθεί κάθε τέτοια τροποποίηση των όρων στον ιστότοπο του διαγωνισμού ή/και με κάθε πρόσφορο τρόπο κατά την εύλογη κρίση του ΕΥΟΠΛΟ Οι ΕΥΟΠΛΟ διατηρούν επίσης το δικαίωμα αποκλεισμού φωτογραφιών από τη διαδικασία αν κρίνουν ότι δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι ή δεν σχετίζονται θεματολογικά με τον τίτλο του διαγωνισμού.

Κατά τη διάρκεια συμμετοχής του κοινού, οι ΕΥΟΠΛΟ διατηρούν το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια, να προβαίνουν σε διάφορες προωθητικές ενέργειες προς τους συμμετέχοντες. Χορηγός επικοινωνίας του Διαγωνισμού είναι το defenceline.gr και χορηγός των δώρων του διαγωνισμού ο εκδοτικός οίκος ΑΡΝΑΟΥΤΗ. Χορηγούς τους οποίους και ευχαριστούμε.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter