Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 17:37

Αντιεξουσιαστές λένε ότι έκαψαν τζιπ του Στρατού μέσα στο Γουδί - Υπουργός υπάρχει να απαντήσει;

Το...«Συμβούλιο Αναρχικής Δράσης «Γράκχος Μπαμπέφ»» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στρατιωτικού τζιπ σε εγκατάσταση του Στρατού στο Γουδί. Το...«Συμβούλιο Αναρχικής Δράσης «Γράκχος Μπαμπέφ»» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στρατιωτικού τζιπ σε εγκατάσταση του Στρατού στο Γουδί.

Το...«Συμβούλιο Αναρχικής Δράσης «Γράκχος Μπαμπέφ»» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στρατιωτικού τζιπ σε εγκατάσταση του Στρατού στο Γουδί.

«Το βράδυ του Σαββάτου 25/6 διεισδύσαμε σε μια εγκατάσταση του εθνικού στρατού στο Γουδί, κοντά στο σημείο που είχε εκτελεστεί ο κομμουνιστής αγωνιστής Νίκος Μπελογιάννης τον Μάρτη του 1952 και κάψαμε ένα στρατιωτικό τζιπ. Η εμπρηστική επίθεση που πραγματοποιήσαμε ήταν μια πράξη αντίστασης στην ένοπλη εξουσία και τον εθνικισμό του ελληνικού κράτους».

Σε ένα παραληρηματικο κείμενο παραθέτουν αιτιάσεις για τον εμπρησμό του οχήματος ενώ καταλήγουν ως «αλληλέγγυοι στους αρνητικά στράτευσης».

Ωστόσο από πηγές της ΕΛΑΣ, αν και δεν έχει προηγηθεί επίσημη ενημέρωση, αναφέρεται ότι το περιστατικό εμπρησμού του στρατιωτικού τζιπ όντως έχει διακριβωθεί ωστόσο, η ημερομηνία είναι προγενεστερη της αναγραφόμενης σχεδόν δύο εβδομάδες. - ΠΗΓΗ

Ανακοίνωση από τη Νέα Δεξιά

"Η είδηση στο " Πρώτο Θέμα" πως έγινε εμπρηστική επίθεση μέσα σε στρατόπεδο πριν λίγες μέρες, δεν είναι παρά συνέχεια του φεστιβάλ ανομίας επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, μετά ακόμη κι από εκτροπές γραμμών των τρόλεϊ εξαιτίας συχνών εμπρησμών , διότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να προστατεύσει την δημόσια περιουσία από τα ιδεολογικά ξαδέρφια της.

Η νίκη επί της ανομίας, απ' όπου κι αν προέρχεται, είναι εθνικό και δημοκρατικό καθήκον, για το όποιο δεσμευόμαστε.

Η δε σιωπή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας συνιστά επικοινωνιακή συγκάλυψη, εκτός εάν ο κ. Υπουργός ήταν απασχολημένος και δοκίμαζε την καινούργια του παραλλαγή για την νέα κυνηγετική περίοδο."

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter