Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 02:07

H Σύνοδος των Αρχηγών Χερσαίων Δυνάμεων Ευρωπαϊκών Χωρών

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στην εφαρμογή των αποφάσεων που έλαβαν οι Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων, στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα διαλειτουργικότητας και συνεργασίας των ευρωπαϊκών χερσαίων δυνάμεων. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στην εφαρμογή των αποφάσεων που έλαβαν οι Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων, στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα διαλειτουργικότητας και συνεργασίας των ευρωπαϊκών χερσαίων δυνάμεων.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εργασίες της Συνόδου των Αρχηγών Χερσαίων Δυνάμεων των Ευρωπαϊκών Χωρών, που πραγματοποιήθηκε στην Δρέσδη της Γερμανίας, με τη συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Βασιλείου Τελλίδη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στην εφαρμογή των αποφάσεων που έλαβαν οι Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων, στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα διαλειτουργικότητας και συνεργασίας των ευρωπαϊκών χερσαίων δυνάμεων.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Αρχηγός ΓΕΣ είχε διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους του, καθώς και με τον Διοικητή των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη, με σκοπό την προώθηση της στρατιωτικής συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter