Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 11:45

Ο Σύλλογος Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς στηρίζει το παιδικό χωριό SOS Βάρης

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχωρά ο Σύλλογος Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς, η οποία είναι παράλληλα και η πρώτη συλλογική δράση για το 2017. Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχωρά ο Σύλλογος Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς, η οποία είναι παράλληλα και η πρώτη συλλογική δράση για το 2017.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχωρά ο Σύλλογος Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς, η οποία είναι παράλληλα και η πρώτη συλλογική δράση για το 2017.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου:

"Είναι η πρώτη συγκροτημένη και εντελώς ανεξάρτητη προσπάθεια που κάνουμε ως Σύλλογος, ώστε να προσφέρουμε κάτι- έστω και μικρό. Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να δώσουμε ενα δωράκι στα παιδιά που ζουν στο παιδικό χωριό SOS Βάρης. Ζητάμε τη συμπαράσταση και τη συμπλευση όλων, μελών και φίλων ή απλών θιασωτών του Συλλόγου.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ένα λούτρινο σε κάθε παιδί. Μία λούτρινη κουκουβάγια, σύμβολο σοφίας αλλά και επαγρύπνησης (κατάλληλη τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια). Επιπλέον, ό,τι άλλο έχει ο καθένας σπίτι του, δεν το χρησιμοποιεί και θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στο προσωπικό και τα παιδιά του παιδικού χωριού, καλοδεχούμενο.

Προκειμένου να αγοράσουμε τις 68 λούτρινες κουκουβάγιες ζητάμε από τον καθέναν που μπορεί και επιθυμεί, να συνεισφέρει με 5€- το αντίτιμο δηλαδή για την κάθε κουκουβάγια.
Τη φόρτωση, τη μεταφορά και την παράδοση των προσφορών θα την αναλάβουμε εμείς.

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε;
Είναι απλό.
Καταθέτοντας το ποσό των 5€ για το κάθε κουκουβαγάκι που θα δοθεί στα παιδιά του παιδικού χωριού, στον λογαριασμό του Συλλόγου Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR65 01720150005015082466083
Όλοι όσοι συνεισφέρουν θα μνημονευθούν στη συνοδευτική επιστολή που θα λάβει το παιδικό χωριό SOS (εκτός αν κάποιος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο).
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γιατί ξέρουμε θα σας έχουμε αρωγούς, τον καθέναν σας ξεχωριστά!

Καλή, δημιουργική και δυναμική χρονιά να είναι το 2017".

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter