Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 18:51

Miliprint: Δυναμική επιστροφή και κάλεσμα στους λάτρεις της αεροπορικής ιδέας

Θα μας βρείτε στο ετήσιο ραντεβού μας στην 36η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ της IPMS, στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ στο Γκάζι, 27-28-29 Οκτωβρίου! Θα μας βρείτε στο ετήσιο ραντεβού μας στην 36η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ της IPMS, στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ στο Γκάζι, 27-28-29 Οκτωβρίου!

Γράφει ο Δημήτρης Σταθόπουλος - Μiliprint

Το Miliprint είναι μια μικρή επιχείρηση που σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να εδραιωθεί στη παγκόσμια αγορά με τα εξαιρετικά προϊόντα του. Είμαστε λάτρεις της αεροπορικής ιδέας όπως εσείς και οι δημιουργίες μας είναι αποτέλεσμα της κοινής μας αυτής αγάπης.

Aπό το καλοκαίρι, αντιμετωπίσαμε ενα σοβαρό νομικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να δεχθούμε μια άνευ προηγουμένου επίθεση με συνέπεια να μη μπορεί να λειτουργήσει η εταιρεία μέχρι να υπάρξει απόφαση. Η εταιρεία μας δικαιώθηκε και αυτή τη στιγμή ειναι πλέον σε θέση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του κοινού μας αλλα κυρίως να επανορθώσει προς όλους εσάς που δεν φέρθηκε με συνέπεια εξαιτίας των προβλημάτων.

Κάνουμε μια νέα δυναμική αρχή, με νέες συνεργασίες και στο κατάστημά μας θα μπορείτε να βρείτε πλέον τη γκάμα από τα επίσημα προϊόντα του δικού μας F-16 DEMO TEAM “ZEYΣ”. Το e-shop, θα τεθεί σε λειτουργία ξανά, ανανεωμένο μετά της 15 Νοεμβρίου.

Θα μας βρείτε στο ετήσιο ραντεβού μας στην 36η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ της IPMS, στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ στο Γκάζι, 27-28-29 Οκτωβρίου!

Περίσσότερες πληροφορίες για το Miliprint μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα στο facebook (Δείτε ΕΔΩ)

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 19:02