Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 20:44

Τιμούν τους 17 Ήρωες της ΕΟΚΑ από την επαρχία της Πάφου

Μεγάλη συναυλία με τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση για τους 17 ΗΡΩΕΣ της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959 της Επαρχίας Πάφου Μεγάλη συναυλία με τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση για τους 17 ΗΡΩΕΣ της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959 της Επαρχίας Πάφου

Μεγάλη συναυλία με τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση για τους 17 ΗΡΩΕΣ της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959 της Επαρχίας Πάφου.θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, ώρα 7 μ.μ. στο Μαρκίδειο Θέατρο.

Από το μουσικό έργο «ΑΓΙΑ ΚΥΠΡΟΣ, 204 ΠΝΟΕΣ» σε μουσική Γιάννη Δημητρά και επιμέλεια Νίκου Παπακλεοβούλου. Διοργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ Είσοδος ελεύθερη
Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν ο Ελλαδίτης Γιάννης Δημητράς ο οποίος είναι και ο μουσικοσυνθέτης του έργου και οι Κύπριοι τραγουδιστές Έλενα Ανδρέου, Φίλιππος Κτενάς και Κύπρος Χαριλάου. Συμμετέχει η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου « ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ζαχαρία Ευαγγέλου.

Τα τραγούδια θα εκτελέσει ορχήστρα αποτελούμενη από:
Σάββας Χρυσάνθου (Διευθυντής, μουσική επιμέλεια, μπουζούκι), Νεόφυτος Μιχαήλ (μπουζούκι), Ανδρέας Ανδρέου (πιάνο), Ξένιος Παπασωφρονίου (μπάσο), Γιάννης Χατζηνικολάου (κρουστά, φλαούτο), Ευάγγελος Ευαγγέλου (κιθάρα), Παναγιώτης Στυλιανού (τύμπανα).
Ρύθμιση ήχου: Σίμος Παρούτης

Τα εισαγωγικά κείμενα έγραψε ο Νίκος Παπακλεοβούλου και θα τα αποδώσουν οι ηθοποιοί Κριστιάνα Γεωργίου και Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης.

Παρουσιαστής: Ανδρέας Χρυσάνθου μουσικός παραγωγός.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter