Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 11:43

Ios Adventure: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αθλητικό event (BINTEO)

Περίπου 80 αθλητές όλων των επιπέδων συμμετείχαν σε αθλήματα ορεινού τρεξίματος, κολύμβησης κ μεικτών αγώνων. Παράλληλα, στον παιδικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε, 40 συμμετέχοντες έτρεξαν όλοι μαζί για το ευ αγωνίζεσθαι. Περίπου 80 αθλητές όλων των επιπέδων συμμετείχαν σε αθλήματα ορεινού τρεξίματος, κολύμβησης κ μεικτών αγώνων. Παράλληλα, στον παιδικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε, 40 συμμετέχοντες έτρεξαν όλοι μαζί για το ευ αγωνίζεσθαι.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το αθλητικό event “Ios Adventure”, το οποίο έλαβε χώρα στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018 στην νήσο Ίο των Κυκλάδων, το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ιητών και με την υποστήριξη του ΥΠΕΘΑ.

Περίπου 80 αθλητές όλων των επιπέδων συμμετείχαν σε αθλήματα ορεινού τρεξίματος, κολύμβησης κ μεικτών αγώνων. Παράλληλα, στον παιδικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε, 40 συμμετέχοντες έτρεξαν όλοι μαζί για το ευ αγωνίζεσθαι. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο Ολυμπιονίκης συγχρονισμένης κατάδυσης Πλωτάρχης (Ο) Ν.Συρανίδης ΠΝ απένειμε μετάλλια και αναμνηστικά δώρα στους νικητές καθώς και διπλώματα στους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα https://iosadventure.gr/φωτογραφίες/....

Θα αναρωτιεστε τι σχέση έχει η διοργάνωση του παραπάνω event, με τη Λήψη Απόφασης. Μα φυσικά, όπως και οι στρατιωτικές επιχειρήσεις, έτσι και δραστηριότητες όπως το παραπανω αθλητικό event, απαιτούν τη χρήση μιας μεθοδολογίας η οποία θα εξασφαλίσει ότι θα λαμβάνονται υπόψιν όλα τα δεδομένα και θα εκτελούνται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://helmilbooks.com/category/επιχειρησεισ-business/ 

Δείτε τα βίντεο:

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 11:50