Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 09:20

Αλβανοί κατέστρεψαν το μνημείο του Μακεδονομάχου Θύμιου Λιώλη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όπως αναφέρει το himara, οι δράστες, που φέρεται να είναι Αλβανοί εθνικιστές, έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους του χωριού, οι οποίοι άρχισαν να τους αναζητούν μαζί με την αστυνομία στον κάμπο της περιοχής Βούρκου όπου βρήκαν καταφύγιο. Όπως αναφέρει το himara, οι δράστες, που φέρεται να είναι Αλβανοί εθνικιστές, έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους του χωριού, οι οποίοι άρχισαν να τους αναζητούν μαζί με την αστυνομία στον κάμπο της περιοχής Βούρκου όπου βρήκαν καταφύγιο.

Καταστροφές στο μνημείο του Μακεδονομάχου Θύμιου Λιώλη στο χωριό Κρανιά των Αγίων Σαράντα στην Αλβανία προκάλεσαν άγνωστοι το απόγευμα της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει το himara, οι δράστες, που φέρεται να είναι Αλβανοί εθνικιστές, έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους του χωριού, οι οποίοι άρχισαν να τους αναζητούν μαζί με την αστυνομία στον κάμπο της περιοχής Βούρκου όπου βρήκαν καταφύγιο.

liolis iefimerida

Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι αρχικά έγινε αντιληπτός ο ένας από τους δράστες έγινε αντιληπτός από τους άτομα που βρίσκονταν στο καφενείο του χωριού. Ο δράστης κυνηγήθηκε από κατοίκους και κατευθύνθηκε προς τα χωράφια, όπου φέρεται να τον περίμεναν οι συνεργοί του σε Ι.Χ.. Σύμφωνα με το himara, οι συνεργοί του, όταν άκουσαν τις φωνές των κατοίκων φοβήθηκαν και τον άφησαν.

liolis1 iefimerida