Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 12:30

Krav Maga Science: Νέο εξειδικευμένο σεμινάριο από τον Βασίλη Πετρίδη στο Ηράκλειο Κρήτης

Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει πραγματοποιηθεί από τον Εκπαιδευτή Βασίλη Πετρίδη δυο φορές στην έδρα της Elite Krav Maga Federation στο Ισραήλ, όπου το παρακολούθησαν προχωρημένοι ασκούμενοι και εκπαιδευτές Krav Maga της IDF. Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει πραγματοποιηθεί από τον Εκπαιδευτή Βασίλη Πετρίδη δυο φορές στην έδρα της Elite Krav Maga Federation στο Ισραήλ, όπου το παρακολούθησαν προχωρημένοι ασκούμενοι και εκπαιδευτές Krav Maga της IDF.

Η Krav Maga Science μελετώντας σε βάθος την επιστημονική πλευρά της ισραηλινής μεθόδου αυτοάμυνας Krav Maga, διοργανώνει στο Ηράκλειο Κρήτης εξειδικευμένο σεμινάριο, με θέμα εμβιομηχανική και Krav Maga. Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο για αρχάριους και προχωρημένους ασκούμενους που θέλουν να εντρυφήσουν στα μυστικά του Krav Maga και τους μηχανισμούς που το καθιστούν ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά σύγχρονα συστήματά αυτοάμυνας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 18:00 - 21:00 στην έδρα της Krav Maga Science στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση απορίες και θέματα που αφορούν το Krav Maga και την Krav Maga Science.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο ιδρυτής και επικεφαλής της Krav Maga Science - Expert Βασίλης Πετρίδης.

https://www.kravmaga.com.gr/krav-maga-vassilis-petridis 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει πραγματοποιηθεί από τον Εκπαιδευτή Βασίλη Πετρίδη δυο φορές στην έδρα της Elite Krav Maga Federation στο Ισραήλ, όπου το παρακολούθησαν προχωρημένοι ασκούμενοι και εκπαιδευτές Krav Maga της IDF.

Κόστος συμμετοχής
30€

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Νίκος Κοκαράκης
Ριζηνίας 70 | Ηράκλειο Κρήτης | Τηλ.: 698 457 7443