Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 20:18

Τουρκία: Ο μεγάλος κερδισμένος του πολέμου στην Ουκρανία

Ενόσω εμείς βαυκαλιζόμαστε για την θέση μας στην "σωστή πλευρά της Ιστορίας", ενόσω οι επιχειρήσεις και ακόμη και οι ενορίες μας διαγκωνίζονται στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον, σκληρά δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, οι αιώνιοι απλώς ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ! Ενόσω εμείς βαυκαλιζόμαστε για την θέση μας στην "σωστή πλευρά της Ιστορίας", ενόσω οι επιχειρήσεις και ακόμη και οι ενορίες μας διαγκωνίζονται στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον, σκληρά δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, οι αιώνιοι απλώς ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

Γράφει ο Στεγόσαυρος.

Ενόσω εμείς βαυκαλιζόμαστε για την θέση μας στην "σωστή πλευρά της Ιστορίας", ενόσω οι επιχειρήσεις και ακόμη και οι ενορίες μας διαγκωνίζονται στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον, σκληρά δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, οι αιώνιοι απλώς ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

Δε χρειάζεται να απαριθμήσω ότι κερδίζουν από δικαιώματα μεταφοράς των εμπορευμάτων της Ουκρανίας, ούτε καν ότι η Turkish Cargo (δικαιωματικώς εν μέρει ως η οικονομικότερη όλων) μεταφέρει τόνους από Κίνα. Τα BAYRAKTAR τους έχουν πουληθεί σαν ζεστά ψωμάκια και οι Ουκρανοί "πίνουν νερό" στο όνομά τους, ενώ οι πολεμικές βιομηχανίες της τουρκίας δουλεύουν νυχθημερόν. Εμείς βέβαια είμαστε ΥΠΕΡΑΝΩ και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ να ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ από τους πολέμους των άλλων, εξ ου και τις έχουμε, ΤΕΧΝΗΤΑ χρεωκοπήσει τις, πάλαι ποτέ ανθηρές, δικές μας.

Εγώ απλώς θα μοιραστώ μαζί σας 2 περιπτώσεις που "συνάντησα" τους ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ μπροστά μου:

Στην αρχή του πολέμου αναζήτησα στο διαδίκτυο αρθρογραφία περί των αντιβαλλιστικών ιδιοτήτων των μετάλλων, καθότι πελάτες μου Ουκρανοί εν Ελλάδι αγωνίζονταν να παράγουν πλάκες για τους συμπατριώτες τους. Ω του θαύματος σχεδόν όλες οι επιστημονικές δημοσιεύσεις προέρχονταν από τουρκικά ΑΕΙ! Θέλετε να σας θυμίσω τι έκαναν οι "δικοί" μας α(χ)ριστεροί όταν Ελληνικό ΑΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕ να ανακοινώσει την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ANTIDRONE (άρα αμιγώς αμυντικής) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ;

Όντας marketeer σκέφτηκα να τυπώνω σήματα, θυρεούς και εικόνες σε αυτοκόλλητο για την διακόσμηση των αντιβαλλιστικών πλακών των εμπολέμων. Ενημέρωσα για την ιδέα μου τον Ελληνο-Ουκρανό αντιπρόσωπό μας που έκανε φυσικά τη σχετική έρευνα αγοράς και επέστρεψε με το αποκαρδιωτικό μήνυμα: "οι τούρκοι έχουν ανοίξει μαγαζιά (όχι 1) στο Κίεβο και επιτυπώνουν τα πάντα με τα πάντα". Φανταστείτε την εμπορική διείσδυση και την λεηλασία της εν λόγω αγοράς στην οποία έχουν επιδοθεί οι, πάλαι ποτέ, "μπουνταλάδες".

Εμείς βέβαια βρισκόμαστε σε ανώτερες σφαίρες. Ασχολούμαστε με την, αιώνια κατάρα, της ομφαλοσκόπησης, μεμψιμοιρούμε για την ανεργία (από το καφενείο και τα επιδόματα ανεργίας βεβαίως-βεβαίως) και κατακρίνουμε, αφ΄ υψηλού, όσους "λερώνουν τα χέρια τους με το αίμα των λαών". Βλέπετε 10ετίες, μην πω σχεδόν ένας αιώνας πλέον, α(χ)ριστερής πνευματικής κυριαρχίας (μην πω δικτατορίας), συνδυαζόμενης με την "λαϊκή δεξιά" των προσλήψεων, των κρατικοποιήσεων, της αναξιοκρατίας και του "βολέματος" στο "κράτος-πατερούλη" έχουν ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ το DNA του άλλοτε κραταιού, δαιμόνια εμπορικού λαού μας.

Σε αυτό άλλωστε συνέδραμε και η μετανάστευση εδώ και αιώνες των εξυπνότερων, ικανότερων και δραστηριότερων Ελλήνων εκτός Ελλάδος, απηυδισμένων από τα εδώ τεκταινόμενα. Όπως το παλιό ανέκδοτο για την αδυναμία του Μεξικού να κατεβάσει καλή ομάδα στους Ολυμπιακούς αφού "όσοι τρέχουν γρήγορα, πηδούν ψηλά ή κολυμπούν μακριά έχουν ήδη περάσει στις ΗΠΑ", έτσι κι εμείς ΑΠΟΨΙΛΩΣΑΜΕ τον ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΟΥΒΑ μας (μη φρικάρουν οι μεσαιωνιστές που ακόμα να πιστέψουν τον Δαρβίνο και μάλιστα τολμούν να το διατυμπανίζουν αναίσχυντα πλέον, και ο άνθρωπος υπόκειται στους ίδιους εξελικτικούς νόμους όπως τα σκυλιά ή τα άλογα που εκτρέφουμε) από τους καλύτερους.

Αλλά μην αφήνετε αυτές τις σκέψεις να χαλάσουν την αιώνια λιακάδα ενός κενού μυαλού... "έχει ο θεός της Ελλάδος", θα μας σώσουν οι προφητείες, το "ξανθό γένος", οι Αμερικανοί σύμμαχοί μας (που όλως τυχαίως συμπράττουν με τουρκία στο οδικό δίκτυο των Σκοπίων ενώ εμείς χαζεύουμε), οι ΕΛ από την Ανδρομέδα και 3 αυγά τουρκίας...

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook - ακολουθείστε μας στο twitter και στο linkedin