Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017
Write on Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η IDE (INTRACOMDefenseElectronics) υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 2 εκ. Ευρώ με την Krauss-MaffeiWegmann (KMW) για την προμήθεια συστημάτων ενδοεπικοινωνίας WiSPR, τα οποία θα εξοπλίσουν Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης (ΤΟΜΑ) BOXER για τη διεθνή αγορά. Η παράδοση των συστημάτων WiSPR προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 24 μήνες.

To ΒΟΧΕR είναι ένα νέας γενιάς, εξελιγμένο τεθωρακισμένο όχημα πολλαπλού ρόλου (MRAV), το οποίο παρέχει αυξημένη προστασία για το πλήρωμα, αρθρωτή δομή και κινητικότητα, υιοθετώντας τις τελευταίες τεχνολογίες για τις επιδόσεις του σε επιχειρησιακό επίπεδο.

To WiSPR είναι ψηφιακό σύστημα ενδοεπικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας για στρατιωτικά οχήματα, γνωστό για τις κορυφαίες επιδόσεις του στην μείωση του θορύβου, την ασφάλεια του πληρώματος και την ευέλικτη αρχιτεκτονική του, με δυνατότητα προσαρμογής σε ποικίλες επιχειρησιακές απαιτήσεις του σύγχρονου ψηφιακού πεδίου μάχης.

1 ide logo

Σχετικά με την IDE
Η IDE, εταιρία-ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων στην Ελλάδα, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη.

Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, πυραυλικές ζεύξεις μεταφοράς δεδομένων (data links), ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Λουξεμβούργο (NSPA), Σουηδία και Φινλανδία.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Write on Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 Κατηγορία ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, από 06 έως 10 Φεβρουαρίου 2017, η Ε΄ Μοίρα Καταδρομών πραγματοποίησε εκπαίδευση σε χιονοσκεπείς περιοχές.

5 12

1 33 Αντιγραφή

7 9

3 16

6 13

2 26 Αντιγραφή

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter