Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 10:56

Προσλήψεις μονίμων στην Πυροσβεστική

Συνάντηση Τόσκα με το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών 5ετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων. Συνάντηση Τόσκα με το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών 5ετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων.

Την άμεση δρομολόγηση, μέσα στο Μάϊο, της διαδικασίας μονιμοποίησης και ανανέωσης των 5ετών συμβάσεων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη Νομοθεσία, δεσμεύτηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σε συνάντηση με το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών 5ετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων.

Ο αναπληρωτής Υπουργός αναφέρθηκε στην επεξεργασία του Κανονισμού Καθηκόντων των μη μόνιμων πυροσβεστών με προοπτική να ολοκληρωθεί αμέσως μετά ενώ σημείωσε ότι το Προεδρικό Διάταγμα για τους εποχιακά απασχολούμενους, μετά την επεξεργασία του από το ΣτΕ, είναι έτοιμο προς υπογραφή από τους συναρμόδιους Υπουργούς.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και η παροχή διευκολύνσεων σε όσους εποχιακούς Πυροσβεστες σπουδάζουν, με το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος να έχει ήδη μεριμνήσει. Τα μέλη της Ομοσπονδίας ζήτησαν να συμβάλουν στην τελική επεξεργασία των κανονιστικών πράξεων, αίτημα που έκανε δεκτό ο αναπληρωτή Υπουργό. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter