Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020
Write on Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα Manufacturing Excellence Awards 2020 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications, η ΤΗΕΟΝ SENSORS και ο Όμιλος EFA GROUP απέσπασαν  συνολικά 4 βραβεία.

Συγκεκριμένα, o θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει την αριστεία βιομηχανιών και μεταποιητικών επιχειρήσεων, ανέδειξε τη ΤΗΕΟΝ SENSORS ως Smart & Innovative Factory of the Year”. Παράλληλα, η ΤΗΕΟΝ SENSORS έλαβε ένα ΧΡΥΣΟ βραβείο για την κατηγορία «Επενδύσεις & Στρατηγική / Εξωστρεφής μεταποιητική δραστηριότητα» και ένα ΧΡΥΣΟ βραβείο για την κατηγορία «Καινοτομία & Νέες Τεχνολογίες / Καινοτόμα προϊόντα». Στον ίδιο θεσμό, ο Όμιλος EFA GROUP (μέλος του οποίου είναι η ΤΗΕΟΝ SENSORS) απέσπασε το βραβείο WINNER στην κατηγορία «Αριστεία ανά βιομηχανικό κλάδο  / Άμυνα, Αεροδιαστημική & Ασφάλεια».

THEON SENSORS and EFA GROUP Awards

«Είναι η πρώτη φορά που ελληνικός βιομηχανικός όμιλος εταιριών που δραστηριοποιείται στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας, παραλαμβάνει 4 βραβεία για την αριστεία, τα καινοτόμα προϊόντα, την υψηλή τεχνολογία και την εξωστρέφειά του. Στη ΤΗΕΟΝ SENSORS παρέχουμε καινοτόμα συστήματα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης, που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα, ενώ εξάγονται σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα βραβεία αυτά αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα μπορεί και έχει βιομηχανικές επιχειρήσεις που όχι μόνο συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, αλλά και μπορούν να καταστούν διεθνώς ανταγωνιστικές και πρωτοπόρες» δήλωσε ο κ. Θωμάς Ντάκος, Πρόεδρος και CTO ΤHEON SENSORS.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να παραλαμβάνουμε αυτές τις διακρίσεις. Αποτελούν ηθική επιβράβευση για την προσήλωσή μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια, αλλά πάνω απ’ όλα επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού μας που απαρτίζεται μόνο από Έλληνες και Ελληνίδες μηχανικούς, σημείωσε ο κ. Κρίστιαν Χατζημηνάς, Πρόεδρος EFA GROUP και CEO THEON SENSORS.

O Όμιλος EFA GROUP δραστηριοποιείται στην αγορά της αεροδιαστημικής, άμυνας και ασφάλειας και έχει εδραιωθεί σε περισσότερες από 54 χώρες παγκοσμίως. Απασχολεί πάνω από 260 άτομα προσωπικό, ως επί το πλείστον Έλληνες επιστήμονες και μηχανικούς. Στον όμιλο ανήκουν η EFA VENTURES (Διεθνής Πάροχος Βιομηχανικών Συνεργασιών και Συναφών Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών), η ΤΗΕΟΝ SENSORS (Συστήματα Νυχτερινής Όρασης και Θερμικής Απεικόνισης), η SCYTALYS (Συστήματα Τακτικής Διοίκησης, Ελέγχου, Επικοινωνιών, Ζεύξης Δεδομένων, Εξομοίωσης, Λύσεις Διαλειτουργικότητας), η ES SYSTEMS (Ολοκληρωμένα Συστήματα Αισθητήρων με τεχνολογία MEMS και Λύσεις IoT) και η DEFENDER (Πανοραμικές Κάμερες και Συστήματα Ανάλυσης και Επεξεργασίας Εικόνας). Οι δραστηριότητες του EFA GROUP ενισχύονται από την epicos.com, τη μοναδική διεθνώς Β2Β διαδικτυακή πύλη για τον χώρο της Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Νέων Τεχνολογιών (ADHT). www.efagroup.eu