Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 12:38

Τα πρώτα συμβάντα για ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική

Διαβάστε για τα πρώτα συμβάντα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα Σώματα Ασφαλείας με την έλευση του νέου έτους... Διαβάστε για τα πρώτα συμβάντα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα Σώματα Ασφαλείας με την έλευση του νέου έτους...

Την ώρα που ο χρόνος αλλάζει και το 2014 γίνεται παρελθόν και το 2015 η νέα χρονιά για τις επόμενες 365 ημέρες κάποιο εργαζόμενοι βρίσκονται στις θέσεις τους, στην Πυροσβεστική και την ΕΛΑΣ.
Με την αλλαγή του νέου χρονου είχε γίνει αναγγελία για προγραμματισμένη συγκέντρωση ατόμων του «χώρου» στις φυλακές του Κορυδαλλού, σε «αλληλεγγύη» προφυλακισμένων συντρόφων τους για τρομοκρατικές δράσεις.

Με την αλλαγή του χρόνου τα μετρημένα άτομα του «χώρου» άναψαν φωτοβολίδες και κινήθηκαν κατά των Αστυνομικών Δυνάμεων που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία περιμετρικά του Σωφρονιστικού Καταστήματος. Η διμοιρία έκανε περιορισμένη χρήση δύο οβιδων κροτου λάμψης με τα άτομα να αποχωρούν από το σημείο. Ήταν το πρώτο συμβάν στον κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ για το νέο έτος.

Σχεδον πέντε λεπτά μέρα τα μεσάνυχτα (01/01-00.05) το κέντροεπιχειρήσεωντης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δέχθηκε το πρώτο σήμα για φωτιά σε όχημα στον Πειραιά. Το συμβάν τέθηκε υπό έλεγχο προ αφίξεως για την Πυροσβεστική. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter