Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 19:22

Εν ψυχρώ εκτέλεση του Αρχιφύλακα των Φυλακών Δομοκού - Συναγερμός στις αρχές

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων και της ΔΑΕΕΒ, ενώ Αστυνομικοί από την Ασφάλειας Λαμίας, έχουν αποκλείσει την περιοχή. Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων και της ΔΑΕΕΒ, ενώ Αστυνομικοί από την Ασφάλειας Λαμίας, έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Ο Αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού, Σεραφείμ Γκαλιμάνης, 47 (21/02-17.10) επιβιβάστηκε στο όχημα του, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του στην περιοχή της Κουβελας, του Δ. Ραχων στη Φθιώτιδα. Οι δράστες σε δολοφονική ενέδρα τον εκτέλεσαν και με όχημα στο οποίο επέβαιναν, εγκατέλειψαν το σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει δεχθεί πυρά από kalashnikov και πιστόλι, ενώ οι δράστες έχουν «γαζώσει» το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 47άχρονος Αρχιφύλακας.

Τη σορό του Αρχιφύλακα εντόπισε η σύντροφός του και ενημερώθηκε η Αστυνομία. Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων και της ΔΑΕΕΒ, ενώ Αστυνομικοί από την Ασφάλειας Λαμίας, έχουν αποκλείσει την περιοχή.
Ο Αρχιφύλακας, ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, και μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Η δολοφονία σε βάρος του, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία ως προς τα κίνητρα των δραστών και την επιλογή του στόχου, ενώ ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα ως προς την ταυτότητα των δραστών της δολοφονικής ενέδρα.

Το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, έχει αναλάβει τη διερεύνηση προς εξιχνίαση της δολοφονίας σε βάρος του 47άχρονου Αρχιφύλακα. Κλιμάκιο της υπηρεσίας μεταβαίνει στην περιοχή της Κουβελας στη Φθιώτιδα. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 19:33