Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 11:23

Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Κρήτη - Αποκλεισμός χωριών και δεκάδες προσαγωγές

Η επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το πρωί και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αιφνιδιαστικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται στην Κρητική ύπαιθρο. Η επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το πρωί και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αιφνιδιαστικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται στην Κρητική ύπαιθρο.

Μία γιγαντιαία επιχείρηση της τοπικής ΕΛΑΣ είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Κλιμάκιο της αστυνομίας με τη συμμετοχή ανδρών της ΟΠΚΕ, της ασφάλειας, των ΤΑΕ, διμοιριών αλλά και ανδρών των τοπικών αστυνομικών τμημάτων "σάρωσαν" τις Μοίρες, τον Πύργο και το Ασήμι.
Η επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το πρωί και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αιφνιδιαστικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται στην Κρητική ύπαιθρο. Μάλιστα, ο έως τώρα απολογισμός της επιχείρησης, είναι 90 προσαγωγές.
Οι ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας αποτελούμενες συνολικά από 130 άνδρες, απέκλεισαν τις εισόδους και τις εξόδους των τριών αυτών περιοχών προχωρώντας σε εντατικούς ελέγχους. Στο στόχαστρο βρέθηκαν πρόσωπα "γνωστά" στις αρχές, περιπτώσεις αλλοδαπών αλλά και ντόπιων με παραβατική συμπεριφορά.

ΠΗΓΗ