Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 09:15

Θέλουν νεκρούς αστυνομικούς οι κουκουλοφόροι - Οργή για τις επιθέσεις και την ...κάλυψη

Την εκτίμηση ότι οι κουκουλοφόροι που πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης ήθελαν νεκρούς έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. Την εκτίμηση ότι οι κουκουλοφόροι που πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης ήθελαν νεκρούς έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Την εκτίμηση ότι οι κουκουλοφόροι που πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης ήθελαν νεκρούς έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Ο συνάδελφος σώθηκε επειδή μπήκε στη θωρακισμένη σκοπιά. Είχαν ανθρωποκτόνο διάθεση. Πέταξαν μολότοφ στον φρουρό και στο γκαράζ για να πάρει φωτιά όλο το κτίριο» είπε ο κ. Μαυροειδάκος, ο οποίος εξήγησε ότι οι μολότοφ που πλέον χρησιμοποιούνται έχουν λάδι για να απλώνεται η φωτιά. Φοβόμαστε ότι θα έχουμε νεκρό συνάδελφο και νεκρό πολίτη, συμπλήρωσε και είπε ότι οι επιθέσεις στα ΑΤ έχουν γίνει καθημερινότητα. Όσο για την ομάδα Ρουβίκωνας ο κ. Μαυροειδάκος παρατήρησε ότι «είναι γνωστοί, έχουν προσαχθεί στο παρελθόν, τα ξέρουμε τα στοιχεία τους».

Ειδικά, δε, για την εισβολή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και τις απειλές κατά γιατρού σχολίασε ότι «ο γιατρός ό,τι και να έχει κάνει υπάρχει η πολιτεία, η αστυνομία και ο ιατρικός σύλλογος».

Δείτε το βίντεο:

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter