Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018
Write on Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 Κατηγορία ΛΕΦΕΔ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών τίμησε την ομάδα "Αρχάγγελοι" της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. για την επιτυχία της στην άσκηση του Βρετανικού Στρατού CAMBRIAN PATROL 2018.

"Ευχαριστούμε θερμά την Ομοσπονδία και όλους τους στρατιωτικούς μέλη της για την μεγάλη τιμή", αναφέρει η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων σε ανακοίνωσή της.

Δείτε το βίντεο:

 Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Write on Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την υπογραφή συμφωνίας με τον γερμανικό στρατό για τον σχεδιασμό και παραγωγή 1.700 δίκυαλων νυχτερινής όρασης (ΝΥΧ) που θα τοποθετηθούν στα οχήματα του στρατού και των ειδικών δυνάμεων καλύπτοντας τις ανάγκες νυχτερινής οδήγησης, ανακοίνωσε η «Θέων Αισθητήρες» (Theon Sensors).

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2019 και θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου.

"Στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι η κατάθεση προσφορών στον γαλλικό στρατό, στις αρχές του 2019, και στους δύο διαγωνισμούς του αμερικανικού πενταγώνου που ήδη προκηρύχθηκαν στις ΗΠΑ". Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι "πωλήσεις Theon προϊόντων τελέστηκαν και μέσω του Foreign Military Sales (FMS) της αμερικανικής κυβέρνησης προς τρίτες χώρες".

"Περισσότερα από 70.000 προϊόντα της εταιρίας βρίσκονται σε επιχειρησιακή λειτουργία διεθνώς, ενώ κατά την τελευταία δεκαετία η Theon Sensors, μαζί με τις άλλες εταιρίες του ομίλου European Finance & Aerospace Group (EFA GROUP), εξάγει προϊόντα, που σχεδιάστηκαν και παράχθηκαν στην Ελλάδα, σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο, πρωτόγνωρο στοιχείο για την ελληνική αμυντική και αεροδιαστημική βιομηχανία", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter