Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019
Write on Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 Κατηγορία ΛΕΦΕΔ

Ασκούμενα ή εκπαιδευόμενα βρήκε και αυτό το Σαββατοκύριακο τα μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) σε όλη την Ελλάδα!

Οι έφεδροι, συμμετείχαν σε άσκηση στην Αθήνα, σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες των παραρτημάτων, ενώ προετοιμάζονται για για μια σημαντική άσκηση συνεργασίας στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.

1 lefed dr

Συγκεκριμένα, οι έφεδροι της ΛΕΦΕΔ είχαν δυναμική παρουσία στο Athens Patrol 2019, μια άσκηση - θεσμό για την εφεδρεία που οργανώνεται στην Αττική. Ο Πανελλήνιος Στρατιωτικός αγώνας Εθελοντών Εφέδρων, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων (Σ.Σ.Α.Ε), με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ).

5 lefed dr

Τα μέλη της ΛΕΦΕΔ απέσπασαν διακρίσεις, με κυριότερες το χρυσό μετάλλιο της ΛΕΦΕΔ Φλωρίνης και το χάλκινο μετάλλιο της ομάδας ΦΙΛΙΠΠΟΣ 6, της ΛΕΦΕΔ Ημαθίας (Φωτογραφία πάνω).

Την ίδια ώρα, εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολλά παραρτήματα της ΛΕΦΕΔ ανά την επικράτεια. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τις εξής:

6 lefed dr

Από την εκπαιδευτική δραστηριότητα της ΛΕΦΕΔ Πιερίας.

2 lefed dr

Από την εκπαιδευτική δραστηριότητα της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου.

Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η Ε.Ο.Ε.Ο.Π.Π διοργανώνει το τριήμερο 29/11-01/12 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής την 9η άσκηση συνεργασίας Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας, στην οποία θα συμμετέχει και η ΛΕΦΕΔ. Να σημειωθεί ότι η άσκηση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και τον Δήμο Πολυγύρου.

3 lefed dr