Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 19:33

Περήφανοι ως Έλληνες!

Αυτοί οι άνθρωποι κρατούν τη Σημαία μας ψηλά. Στα πέρατα του κόσμου, όπου τους καλέσει το καθήκον. Είτε σε αεροπορικές επιδείξεις, είτε με το δάκτυλο στη σκανδάλη. Αυτοί οι άνθρωποι κρατούν τη Σημαία μας ψηλά. Στα πέρατα του κόσμου, όπου τους καλέσει το καθήκον. Είτε σε αεροπορικές επιδείξεις, είτε με το δάκτυλο στη σκανδάλη.
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Το να γράφεις για την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" είναι απολαυστικό... Γι αυτό και όπως θα έχετε παρατηρήσει το defenceline.gr αναφέρεται συχνά σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους (Ιπτάμενους και Τεχνικούς) που έχουν την τιμή να κρατούν την ελληνική φλόγα αναμμένη!

Ξέρετε, στην εποχή που ζούμε και κυρίως στη χώρα που ζούμε αυτό δεν είναι καθόλου αυτονόητο...

Είτε τους ακολουθούμε από κοντά - όπως κάναμε στο Βέλγιο και στη Πολωνία -  είτε μαθαίνοντας για τα κατορθώματά τους από τις ανταποκρίσεις ξένων συναδέλφων και ανθρώπων που αγαπούν την αεροπορική ιδέα και περιμένουν με αγωνία να δουν τους Έλληνες και την επίδειξή τους, το Demo Team F-16 "Zeus" της Πολεμικής Αεροπορίας είναι μια από τις λίγες ευκαιρίες που έχουμε ως χώρα να ακουστούμε για κάτι καλό έξω από τα σύνορά μας.

Δεν είναι υπερβολή. Θυμηθείτε πότε εισπράξαμε τα "μπράβο" των ξένων την τελευταία φορά. Στην εκκένωση της πρεσβείας μας στη Λιβύη και στην απομάκρυνση των ξένων από την εμπόλεμη ζώνη. Πάλι σε ρόλο πρωταγωνιστή οι Ένοπλες Δυνάμεις. Σωστά;

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, κρατούν τη Σημαία μας ψηλά. Στα πέρατα του κόσμου, όπου τους καλέσει το καθήκον. Είτε σε αεροπορικές επιδείξεις, είτε με το δάκτυλο στη σκανδάλη.

Περήφανοι ως Έλληνες! Και τους ευχαριστούμε...

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter