Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022
Write on Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάνοντας πράξη το "έχει κι αλλού πορτοκαλιές και κάνουν... καλύτερα πορτοκάλια" ο ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΣ σπάει το "γερμανικό" (μόνο που δεν παράγονται στη Γερμανία) "μονοπώλιο" εισάγοντας τα ανώτερων προδιαγραφών (με πιστοποιήσεις και βεβαιώσεις εργαστηρίων) άρβυλα και υποδήματα του Ιταλικού κολοσσού JOLLY Scarpe (μάρκες JOLLY και COSMAS).

Ειδικότερα για στρατιωτική και αστυνομική χρήση ο ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΣ διαθέτει πλήρη γκάμα αρβύλων με υψηλή εξειδίκευση.

JollyMil

Οι λάτρεις των γήινων-γαιωδών χρωμάτων θα βρουν στο JOLLY DESERT 2.0 την κορυφαία ποιότητα παντρεμένη με την Ιταλική φινέτσα σε χαρακτηριστικά που μόνο πολύ ακριβότερα άρβυλα διαθέτουν. Για πιο χειμερινή χρήση η JOLLY-COSMAS έχει αναπτύξει, σε συνεργασία με μονάδες αλεξιπτωτιστών τα κορυφαία JOLLY BURIAN σε ένα υπέροχο σκούρο καφέ δέρμα.

0 catalogo generale completo Page 47

0 catalogo generale completo Page 53

0 catalogo generale completo Page 46

Αν η ανησυχία σας είναι η πιθανότητα συρράξεων εντός αστικού ιστού το JOLLY M.O.U.T. (Military Operations in Urbanized Territory) είναι το άρβυλο που περιμένατε: Παντός καιρού και εδάφους, εξαιρετικά επιχειρησιακό μαύρο άρβυλο κλασσικού σχεδιασμού. Αν πάλι ζητάτε ευκολία στην υπόδηση, παντρεμένη με εξαιρετικές προδιαγραφές και μεγαλύτερη αναλογία δέρματος (αλλά και fast-rope ready και άλλα "καλούδια"), το JOLLY PATROL θα σας ενθουσιάσει. Κι αν είστε υποχρεωμένος/η να φοράτε μαύρα χειμώνα-καλοκαίρι... μη σκάτε: το JOLLY STEALTH είναι ότι ακριβώς αναζητούσατε σε τιμή, τουλάχιστον 20% πιο κάτω από τον ανταγωνισμό!

0 catalogo generale completo Page 52

Οι φίλοι του ημιάρβυλου θα ικανοποιηθούν απόλυτα από το, ποιοτικό και καινοτόμο, JOLLY BERLIN Mid. Αλλά και όσοι αναζητούν ένα επιχειρησιακό, όλο δέρμα άρβυλο σε προσιτή τιμή θα καλυφθούν από το JOLLY LASER II, σε τιμή-ευχάριστη έκπληξη!

0 catalogo generale completo Page 30

Αν θέλετε τη μέγιστη προστασία και οι... οδομαχίες ή η καταστολή πλήθους συμπεριλαμβάνονται στα καθήκοντά σας, δείτε το JOLLY PUBLIC ORDER: ένα άρβυλο που δεν "ντρέπεται" να πει την αλήθεια, ότι η Δημόσια Τάξη πρέπει να μπορεί και να επιβάλλεται! Αν από την άλλη η στολή σας δεν επιτρέπει άρβυλο το Jolly City Low θα σας δώσει την διακριτική επιχειρησιακή δυνατότητα που χρειάζεστε για την αποστολή σας!

0 catalogo generale completo Page 51

Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς με πολλές διευκολύνσεις και άτοκες δόσεις από το ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟ!

0 catalogo generale completo Page 50

0 catalogo generale completo Page 49

0 catalogo generale completo Page 48