Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 13:29

Βιβλιοπροσφορά για τους αναγνώστες του defenceline.gr

Ένας οδηγός για ασφαλή και επιτυχημένη επιβίωση στον Ελληνικό Στρατό, απευθυνόμενος σε όλα ανεξαιρέτως τα μόνιμα στελέχη του Στρατού Ξηράς! Ένας οδηγός για ασφαλή και επιτυχημένη επιβίωση στον Ελληνικό Στρατό, απευθυνόμενος σε όλα ανεξαιρέτως τα μόνιμα στελέχη του Στρατού Ξηράς!

Όλοι οι αναγνώστες του Defenceline.gr μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, Εκδόσεις Οσελότος, Αθήνα 2012, του Λγού ε.α. Γιώργου Αθανασίου, στη μοναδική τιμή των 5 ευρώ!

Το βιβλίο αποστέλλεται με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα, με έξοδα αποστολής περίπου 4-5 ευρώ.

Στείλτε ονοματεπώνυμο και διεύθυνση στον συγγραφέα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μήνυμα στο 6936400738.

Ένα μοναδικό στο είδος του βιβλίο απευθυνόμενο στην ψυχή και την καρδιά του σύγχρονου επαγγελματία στρατιωτικού, και όχι μόνο...

1 Giorgos Athanasiou

Ο συγγραφέας

Ο συγγραφέας, μόνιμος υπαξιωματικός και εν συνεχεία αξιωματικός, θητεύοντας σε ένα μεγάλο δάσκαλο και με εφόδιο την αγάπη για την πρόοδο των συναδέλφων και την απελευθέρωσή τους από αόρατα δεσμά, έθεσε επί τάπητος αλήθειες, συμπεράσματα, διδάγματα και εμπειρίες. Ένα καταστάλαγμα παρατηρητικότητας και βαθιάς ερμηνείας των πεπραγμένων σε όλο τον εργασιακό βίο, συλλογή πολλών προσωπικών και συναδελφικών εμπειριών, ούτως ώστε να στερεοποιηθεί η απόσταξη εμπεριστατωμένων διδαγμάτων και να εμπεδωθούν τα βαθύτερα μηνύματα.

Ο συγγραφέας είναι απόστρατος αξιωματικός (Λοχαγός ε.α.) και αποφοίτησε το 1988 από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς, ως Μόνιμος Λοχίας Πεζικού (Τεχνικός). Παρέμεινε 21 χρόνια μόνιμος υπαξιωματικός-Ανθυπασπιστής και κατόπιν προήχθη σε αξιωματικό.
Υπηρέτησε σε αρκετές Μονάδες Εκστρατείας, κυρίως στην παραμεθόριο αλλά και στην ενδοχώρα, σε έτερες Μονάδες εσωτερικού, σε ειρηνευτικές αποστολές και στο εξωτερικό (Πρεσβεία Βουδαπέστης). Σε όλη τη σταδιοδρομία του, απασχολήθηκε έντονα με θέματα οπλισμού και συντήρησης τεχνικού υλικού, προσωπικού, εθνικά και εκπαιδευτικά.

Είναι κάτοχος πιστοποιητικών Human Resources Management και Business Communication, διπλώματος αγγλικών για επιχειρησιακούς σκοπούς - Business Writing Diploma (όλα από εκπαιδευτικό οργανισμό-κολέγιο της Βρετανίας), συνολικά 5 πτυχίων γενικών αγγλικών (C1-C2 EU), καθώς και του Cambridge Business English Certificate-Higher. Eίναι εγγεγραμμένος ως εξεταστής προφορικού λόγου (αγγλικής γλώσσας) στο Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί, περιστασιακά, στο περιοδικό «ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ», στην ιστοσελίδα της KFOR στο Κοσσυφοπέδιο, καθώς και στο περιοδικό «KFOR Chronicles».

Του απονεμήθηκαν τα προβλεπόμενα μετάλλια για το βαθμό, έτη υπηρεσίας και συμμετοχή σε ειρηνευτικές αποστολές, καθώς και αναμνηστικό-τιμητικό μετάλλιο από το Γαλλικό ΥΠΕΘΑ για την προσφορά και συνεργασία του με την Πολυεθνική Ταξιαρχία Βόρειου Τομέα, υπό Γαλλική Διοίκηση, στο Κοσσυφοπέδιο.
Είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Καραλουκά και έχει δύο τέκνα.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter