Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 15:03

1900: Παρουσιάζεται επίσημα το εξαιρετικό βιβλίο των Μιλέση και Τριποντίκα

«1900 – Οι περιπέτειες του Παύλου Κουντουριώτη στον πρώτο υπερατλαντικό πλου με το εύδρομο Ναύαρχος Μιαούλης». «1900 – Οι περιπέτειες του Παύλου Κουντουριώτη στον πρώτο υπερατλαντικό πλου με το εύδρομο Ναύαρχος Μιαούλης».

Tην Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλης 1 & Λεωφ. Βασ. Σοφίας, Πλατεία Παύλου Μελά, Αθήνα), θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου: «1900 – Οι περιπέτειες του Παύλου Κουντουριώτη στον πρώτο υπερατλαντικό πλου με το εύδρομο Ναύαρχος Μιαούλης» (εκδόσεως του Πολεμικού Ναυτικού) των συγγραφέων: κ.κ. Στέφανου Μίλεση και Πλωτάρχη Παναγιώτη Τριπόντικα Π.Ν.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο Αναπλ. Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών Δρ. Γεράσιμος Καραμπελιάς, ο Γενικός Διευθυντής της ιστορικής εφημερίδας "ΕΣΤΙΑ" & Πρόεδρος του Συλλόγου των Αθηναίων κ. Ελευθέριος Σκιαδάς, ο Αντιναύαρχος ε.α. κ. Κωνσταντίνος Καταγάς Π.Ν. και ο Πλοίαρχος Δρ. Αριστείδης Διαμαντής Π.Ν. Αποσπάσματα του βιβλίου θα αναγνώσει η δικηγόρος – δημοσιογράφος κ. Χρυσαυγή Ατσιδάκου, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος – συγγραφέας κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος. Η Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού θα παιανίσει εμβατήρια και θούρια των αρχών του 20ού αιώνος.

Την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου διοργανώνει η Περιφέρεια D#25 HELLAS, της Ελληνοαμερικανικής Ομογενειακής Οργάνωσης A.H.E.P.A. με την οργανωτική συνδρομή του Τμήματός της HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής.

Την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, Υπουργοί, Βουλευτές και η Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι ο Ύπατος Κυβερνήτης της A.H.E.P.A. κ. John Galanis επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου του Υπάτου Συμβουλίου από την Αμερική, ο Κυβερνήτης A.H.E.P.A. HELLAS κ. Γεώργιος Πλοκαμάκης και ο Αντιναύαρχος κ. Μιχαήλ Καούτσκης (Διευθυντής Δ.Δ.Μ.Ν.) εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 15:09