Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 19:20

Παρουσιάζονται τα βιβλία: «Λήψη Απόφασης» και «CQB - Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης»

Την παρουσίαση των εν λόγω συγγραμμάτων, θα πραγματοποιήσουν οι συγγραφείς των κ. κ. Δημητρόπουλος Γεώργιος και Τρασάνης Ευάγγελος. Την παρουσίαση των εν λόγω συγγραμμάτων, θα πραγματοποιήσουν οι συγγραφείς των κ. κ. Δημητρόπουλος Γεώργιος και Τρασάνης Ευάγγελος.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00, θα λάβει χώρα στην έδρα του εκπαιδευτικού οργανισμού ΑΚΤΙΣ (Ακαδημίας 85, 1ος όροφος), η παρουσίαση των εκδοθέντων βιβλίων "Λήψη Απόφασης" και "CQB - Βολές Μάχης Ταχείας Αντίδρασης" .

Την παρουσίαση των εν λόγω συγγραμμάτων, θα πραγματοποιήσουν οι συγγραφείς των κ. κ. Δημητρόπουλος Γεώργιος και Τρασάνης Ευάγγελος.

Η συμμετοχή στην προαναφερθείσα εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων (30 θέσεις), παρακα-λούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το ΑΚΤΙΣ, για κράτηση θέσεως, στο τηλέφωνο 210 3833353 και ώρες 17:00 έως 21:00, καθημερινά. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - www.aktis-security.org.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 19:41