Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 20:40

Ηράκλειο: Παρουσιάζεται το βιβλίο για την Οπλοκατοχή-Οπλοφορία-Οπλοχρησία και ένοπλες συμπλοκές

Θέματα από το βιβλίο θα αναπτύξει ο συγγραφέας κ. Ε. Αθανασόπουλος (πρώην εκπαιδευτής ασφάλειας πυροβόλων όπλων του - National Rifle Association – N.R.A. και νυν εκπαιδευτής ΣΚ.Ο.Ε.). Θέματα από το βιβλίο θα αναπτύξει ο συγγραφέας κ. Ε. Αθανασόπουλος (πρώην εκπαιδευτής ασφάλειας πυροβόλων όπλων του - National Rifle Association – N.R.A. και νυν εκπαιδευτής ΣΚ.Ο.Ε.).

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, 2016 η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων - Παράρτημα Ηρακλείου σε συνεργασία με το defenceline.gr, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Κρήτη το βιβλίο «Οπλοκατοχή - Οπλοφορία - Οπλοχρησία και ένοπλες συμπλοκές με πυροβόλα όπλα - Μύθοι & Αλήθειες που Πρέπει Να Γνωρίζετε».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στα γραφεία της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου, στην οδό Μηνά Γεωργιάδη 25, στον Άγιο Κωνσταντίνο, στις 20:30 μ.μ.

Θέματα από το βιβλίο θα αναπτύξει ο συγγραφέας κ. Ε. Αθανασόπουλος (πρώην εκπαιδευτής ασφάλειας πυροβόλων όπλων του - National Rifle Association – N.R.A. και νυν εκπαιδευτής ΣΚ.Ο.Ε.).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το βιβλίο "Οπλοκατοχή - οπλοφορία, οπλοχρησία και ένοπλες συμπλοκές με πυροβόλα όπλα" είναι το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα αφού δεν πρόκειται για ένα απλό βιβλίο -συλλογή από τις τελευταίες τεχνικές και δεξιότητες αλλά και μια γενικότερη ανασκόπηση της Ελληνικής πραγματικότητας σε ότι αφορά τα όπλα, την κατοχή και τη χρήση τους στα πλαίσια της νόμιμης άμυνας. 

oplokatoxi

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 20:55