Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 10:44

Παρουσιάζεται το βιβλίο για την Οπλοκατοχή-Οπλοφορία-Οπλοχρησία και ένοπλες συμπλοκές

Θέματα από το βιβλίο θα αναπτύξει ο συγγραφέας κ. Ε. Αθανασόπουλος (πρώην εκπαιδευτής ασφάλειας πυροβόλων όπλων του - National Rifle Association – N.R.A. και νυν εκπαιδευτής ΣΚ.Ο.Ε.). Θέματα από το βιβλίο θα αναπτύξει ο συγγραφέας κ. Ε. Αθανασόπουλος (πρώην εκπαιδευτής ασφάλειας πυροβόλων όπλων του - National Rifle Association – N.R.A. και νυν εκπαιδευτής ΣΚ.Ο.Ε.).

Την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Οπλοκατοχή - Οπλοφορία - Οπλοχρησία και ένοπλες συμπλοκές με πυροβόλα όπλα - Μύθοι & Αλήθειες που Πρέπει Να Γνωρίζετε». Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 19:00 μ.μ.

Θέματα από το βιβλίο θα αναπτύξει ο συγγραφέας κ. Ε. Αθανασόπουλος (πρώην εκπαιδευτής ασφάλειας πυροβόλων όπλων του - National Rifle Association – N.R.A. και νυν εκπαιδευτής ΣΚ.Ο.Ε.).

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Ανδρέας Ζαπουνίδης (ΕΥΟΠΛΟ), ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο Γιάννης Κουριαννίδης (Δεσμοί Ελλήνων). Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος, Διεθνολόγος και Στρατιωτικός Αναλυτής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το βιβλίο "Οπλοκατοχή - οπλοφορία, οπλοχρησία και ένοπλες συμπλοκές με πυροβόλα όπλα" είναι το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα αφού δεν πρόκειται για ένα απλό βιβλίο -συλλογή από τις τελευταίες τεχνικές και δεξιότητες αλλά και μια γενικότερη ανασκόπηση της Ελληνικής πραγματικότητας σε ότι αφορά τα όπλα, την κατοχή και τη χρήση τους στα πλαίσια της νόμιμης άμυνας. 

vivlioa

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 16:55