Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 12:22

Δύο νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα στη Σπάρτη!

Οι σοροί των δύο μελών του πληρώματος που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το «υπερελαφρύ» αεροσκάφος τους συνετρίβη, μεταφέρθηκαν πριν λίγα λεπτά στο νοσοκομείο Σπάρτης. Οι σοροί των δύο μελών του πληρώματος που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το «υπερελαφρύ» αεροσκάφος τους συνετρίβη, μεταφέρθηκαν πριν λίγα λεπτά στο νοσοκομείο Σπάρτης.

Ιδιωτικό αεροσκάφος κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Σπάρτης έχασε ύψος και έπεσε 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου, στο Πυρί, Λακωνίας, πριν από λίγη ώρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τα δύο μέλη του πληρώματος.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν δυο νεαρά άτομα τα οποία απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική υπηρεσία, νεκρά.

Κατά πληροφορίες, το μικρό αεροσκάφος συνετρίβη κατά τη φάση της απογείωσης από το δημοτικό αεροδρόμιο Σπάρτης. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο είναι κλειστό διότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει αναστείλει την άδεια λειτουργίας του.

Οι σοροί των δύο μελών του πληρώματος που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το «υπερελαφρύ» αεροσκάφος τους συνετρίβη, μεταφέρθηκαν πριν λίγα λεπτά στο νοσοκομείο Σπάρτης.

To protothema.gr επικοινώνησε με γιατρούς στο νοσοκομείο της Σπάρτης, οι οποίοι σημείωσαν ότι τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο ίδρυμα ήδη νεκρά και ήταν πολυτραυματίες. Τα ακριβή αίτια του θανάτου τους θα καθοριστούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος ανήκε στην αερολέσχη Καλαμάτας. Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί νωρίς το πρωί από το αεροδρόμιο Καλαμάτας, προσγειώθηκε στο δημοτικό αεροδρόμιο Σπάρτης -παρ' ότι είναι «κλειστό», δηλαδή δεν έχει άδεια λειτουργίας- και συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σπάρτης για να επιστρέψει στην Καλαμάτα.

Για τη διακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος διενεργεί προανάκριση η Πυροσβεστική Υπηρεσία. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter