Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2014 13:21

Ξεκινά την Τρίτη η έκθεση στατικού μοντελισμού στο Ηράκλειο

Αεροπλάνα, πλοία, στρατιωτικά οχήματα και φιγούρες υπό κλίμακα ζωντανεύουν από τα χέρια των μοντελιστών, ενώ μέσα από τις κατασκευές τους ξεδιπλώνονται στιγμές της ιστορίας. Αεροπλάνα, πλοία, στρατιωτικά οχήματα και φιγούρες υπό κλίμακα ζωντανεύουν από τα χέρια των μοντελιστών, ενώ μέσα από τις κατασκευές τους ξεδιπλώνονται στιγμές της ιστορίας.

H 10η έκθεση/διαγωνισμός στατικού μοντελισμού πραγματοποιείται στο Ηράκλειο από τις 9 έως τις 14 Δεκεμβρίου 2014, από τον τοπικό Σύλλογο, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου, στον χώρο της Παλιάς Λαχαναγοράς στην παραλιακή λεωφόρο.

Αεροπλάνα, πλοία, στρατιωτικά οχήματα και φιγούρες υπό κλίμακα ζωντανεύουν από τα χέρια των μοντελιστών, ενώ μέσα από τις κατασκευές τους ξεδιπλώνονται στιγμές της ιστορίας.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα υπάρξουν δύο θεματικές ενότητες, η πρώτη με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και η δεύτερη με αφορμή τα 70 χρόνια από την συμμαχική απόβαση στη Νορμανδία.
Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των καλύτερων εκθεμάτων.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, ενώ η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό. Η παράδοση των μοντέλων θα ξεκινήσει από την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, ενώ οι μοντελιστές και που θα συμμετέχουν θα μπορούν να παραλάβουν τα εκθέματα μετά το πέρας της έκθεσης.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2014 13:42