Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 17:37

Ο Σμηναγός Σωτήρης Στράλης μαζί με τους μοντελιστές του Ηρακλείου!

Ο Αεροπόρος μας, ο οποίος είναι και ο ένας εκ των δύο πιλότων της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 Ζευς, έχει μαζί με τους συναδέλφους του -ιπτάμενους και τεχνικούς- υπηρεσία στα Readiness της 133 Σμηναρχίας Μάχης. Ο Αεροπόρος μας, ο οποίος είναι και ο ένας εκ των δύο πιλότων της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 Ζευς, έχει μαζί με τους συναδέλφους του -ιπτάμενους και τεχνικούς- υπηρεσία στα Readiness της 133 Σμηναρχίας Μάχης.

Τον Σμηναγό (Ι) της 340 Μοίρας Σωτήρη Στράλη είχαν την χαρά και την τιμή να έχουν μαζί τους οι μοντελιστές του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της έκθεσης του ΣΣΜΗ που πραγματοποιείται στη πόλη!

Ο Αεροπόρος μας, ο οποίος είναι και ο ένας εκ των δύο πιλότων της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 Ζευς, έχει μαζί με τους συναδέλφους του -ιπτάμενους και τεχνικούς- υπηρεσία στα Readiness της 133 Σμηναρχίας Μάχης.
Η αποδέσμευση από εκεί, του έδωσε την ευκαιρία να έρθει στο Ηράκλειο και στην έκθεση μοντελισμού του τοπικού συλλόγου. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του υπήρχε και σεμινάριο με μοντελιστικές τεχνικές το οποίο παρακολούθησε με ενδιαφέρον! Ο ΣΣΜΗ ευχαριστεί τον Σμηναγό της ΠΑ για την ξεχωριστή τιμή.

Αύριο, η 10η έκθεση / διαγωνισμός ολοκληρώνεται με τις απονομές των μεταλλίων στους μοντελιστές των οποίων τα εκθέματα διακρίθηκαν. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στον εκθεσιακό χώρο της Παλιάς Λαχαναγοράς.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 16:16