Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 11:01

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Survival Camp Event στο Δασικό Χωριό Καψίτσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το τριήμερο αυτό σεμινάριο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με απόλυτη επιτυχία, αφού οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρώτο Survival Camp Event ήταν πάρα πολλές. Το τριήμερο αυτό σεμινάριο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με απόλυτη επιτυχία, αφού οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρώτο Survival Camp Event ήταν πάρα πολλές.

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Survival Camp Event στο Δασικό Χωρίο Καψίτσα στη Φωκίδα από τις 17-19 Απριλίου. Οι συμμετέχοντες που πήραν μέρος στα σεμινάρια επιβίωσης - διαβίωσης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Δασικό Χωριό και να εκπαιδευτούν θεωρητικά αλλά και πρακτικά στη φύση. Το σεμινάριο διοργάνωσε η εταιρεία «Seal Solutions & Training Center LTD».

Το τριήμερο αυτό σεμινάριο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με απόλυτη επιτυχία, αφού οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρώτο Survival Camp Event ήταν πάρα πολλές.

3 survival

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες στους συμμετέχοντες έτσι ώστε με τις δεξιότητες που θα αποκτήσουν να είναι σε θέση να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους μας να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να βρεθούν. Η μαγευτική τοποθεσία που βρίσκεται το Δασικό χωριό Καψίτσα όπως και οι εγκαταστάσεις του θεωρούνται ιδανικές για την πραγματοποίηση τέτοιου είδους σεμιναρίων.

1 survival

Μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν : Γνώσεις περί επιβίωσης, αναζήτησης τροφής, νερού, κατασκευής καταφυγίου, προσανατολισμού, χρήση χάρτη-πυξίδας (νύκτα / μέρα),πρώτες βοήθειες.

Το σεμινάριο επιμελήθηκε προσωπικά ο κ. Χρήστος Ταμβάκης, απόστρατος αξιωματικός των Βατραχανθρώπων του Π.Ν. (ιδρυτής και υπεύθυνος εκπαίδευσης της SEAL SOLUTIONS & TRAINING CENTER ΕΠΕ), και το εξειδικευμένο επιτελείο του.

6 survival

Το πακέτο του σεμιναρίου περιείχε:

Μετακίνηση, διαμονή, πλήρη διατροφή, εκπαίδευση, ασφαλιστική κάλυψη.

Πληροφορίες για συμμετοχή σε επόμενα σεμινάρια: Χρήστος Ταμβάκης (210-4102780 / 6988-192271)

Πληροφορίες και επικοινωνία με το Δασικό Χωριό:

Δημήτρης Κοντονίκος (manager- coordinator) 698-6188388

2 survival

Επικοινωνία:

 http://kapsitsa.blogspot.gr/

 https://www.facebook.com/dasiko.xorio.kapsitsa

 https://www.facebook.com/Kapsitsa

 https://www.facebook.com/kapsitsa.forest.village 

4 survival

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter