Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 08:58

Ο Καπετάν Άγρας ως Μνήμη Μέλλοντος

Ένα διήμερο γεμάτο ιστορική μνήμη και αθλητικών δραστηριοτήτων αφιερωμένο στον Μακεδονικό Αγώνα και τους Μακεδονομάχους. Ένα διήμερο γεμάτο ιστορική μνήμη και αθλητικών δραστηριοτήτων αφιερωμένο στον Μακεδονικό Αγώνα και τους Μακεδονομάχους.

Μια σημαντική διημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Κρύα Βρύση από τον τοπικό Π.Σ. «Σωκράτης» σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Πέλλας. Η διημερίδα “Μακεδονομάχων Μνήμη Μέλλοντος” στις 25 – 26 Νοεμβρίου, ήταν ένα διήμερο γεμάτο ιστορική μνήμη και αθλητικών δραστηριοτήτων αφιερωμένο στον Μακεδονικό Αγώνα και τους Μακεδονομάχους.

Μία διημερίδα, που φιλοδοξία του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου “ΣΩΚΡΑΤΗΣ”, ο οποίος και πήρε την πρωτοβουλία να την διοργανώσει, θέλει να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί σε ετήσια βάση κάθε Νοέμβριο, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του. Η φετινή διοργάνωση γίνεται επίσης σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, αλλά και την συνεργασία του δήμου Πέλλας και όλων των τοπικών συλλόγων και φορέων της πόλης.

Μέσα στο σύνολο των εκδηλώσεων, ξεχώρισε η διάλεξη του καθηγητή Γεωστρατηγικής Νίκου Λυγερού με τίτλο “Ο Καπετάν Άγρας ως Μνήμη Μέλλοντος”. Δείτε το βίντεο:

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter