Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 11:09

ΤΙ σημαίνει να είσαι Έλληνας - Το συγκινητικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το βίντεο, με τίτλο What it means to be greek, Τι σημαίνει να είσαι Ελληνας, που προβάλλει τη σημασία της ελληνικής κουλτούρας, ταξιδεύει και συγκινεί τις τελευταίες μέρες, τον κόσμο του διαδικτύου. Το βίντεο, με τίτλο What it means to be greek, Τι σημαίνει να είσαι Ελληνας, που προβάλλει τη σημασία της ελληνικής κουλτούρας, ταξιδεύει και συγκινεί τις τελευταίες μέρες, τον κόσμο του διαδικτύου.

 Τη δική τους άποψη για το τι σημαίνει να είσαι Έλληνας έδωσαν εννέα Έλληνες μέσα από ένα βίντεο, διάρκειας δώδεκα λεπτών, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης ομογενών από τις ΗΠΑ.

Το βίντεο, με τίτλο What it means to be greek, Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας, που προβάλλει τη σημασία της ελληνικής κουλτούρας, ταξιδεύει και συγκινεί τις τελευταίες μέρες, τον κόσμο του διαδικτύου.

Το βίντεο είναι δημιουργία του Ιβαν Σίλβενμπεργκ και της Γεωργίας Ταξάκη με αφορμή την εκδήλωση Coming Together In Skokie: A Celebration of Greek Culture 2013, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, στο Σκόκι - ένα προάστιο του Σικάγο- , με στόχο την παρουσίαση των πολιτισμικών χαρακτηριστικών της ελληνικής κοινότητας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για την Άμυνα και την Ασφάλεια!