Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 12:09

Modellingnews.gr - Η επιστροφή του θρυλικού μοντελιστικού περιοδικού είναι γεγονός!

Το modellingnews.gr, πάντα με την υπογραφή του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, συνεχίζει το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο του μοντελισμού. Το modellingnews.gr, πάντα με την υπογραφή του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, συνεχίζει το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο του μοντελισμού.

Ένας ... φίλος από τα παλιά για χιλιάδες Έλληνες μοντελιστές επέστρεψε! Ο λόγος για το θρυλικό μοντελιστικό περιοδικό Modelling, το οποίο μετά από 12 χρόνια απουσίας έκανε ξανά την εμφάνισή του, αυτή τη φορά μέσω διαδικτύου.

Το modellingnews.gr, πάντα με την υπογραφή του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, συνεχίζει το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο του μοντελισμού, και όπως αναφέρει ο ίδιος στο πρώτο editorial της νέας αυτής εποχής, σήμερα η τεχνολογία μας προσφέρει τη δυνατότητα να συγκεντρώσουμε πληθώρα υλικού και να την οργανώσουμε κατάλληλα, προσαρμόζοντάς την στις δικές μας ιδιαίτερες και προσωπικές ανάγκες/απαιτήσεις/προτιμήσεις.

Ο ιστότοπος αυτός έρχεται πιστεύουμε την κατάλληλη στιγμή να δείξει εν μέσω κρίσης (που δεν είναι τωρινή αλλά διαχρονική - με μπόλικο ελληνικό «άρωμα») ότι ο Μοντελισμός έχει να προσφέρει πάρα πολλά και να αποτελέσει καταφύγιο ψυχής & πνεύματος για ακόμα περισσότερους φίλους που τον (ξανά)ανακαλύπτουν καθημερινά. Φιλοδοξία μας είναι να διευκολύνουμε το ταξίδι και την περιήγησή σας στο μαγικό του κόσμο, μαθαίνοντας καινούρια και «ξεσκονίζοντας» παλιά κόλπα.

Δείτε τη σελίδα στο www.modellingnews.gr ή μέσα από το facebook στη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.facebook.com/modellingnews.gr?fref=ts 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 10:21