Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 10:38

Καλό παράδεισο αδέλφια - To μήνυμα της ΛΕΦΕΔ για τους Πεζοναύτες

Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. πενθεί μαζί με όλο το έθνος για τον χαμό των τριών παλικαριών, τριών από τους άξιους, τον ανθό της Ελλάδος! Πόση υπερηφάνεια, πόσο καμάρι, έχουν οι γονείς όταν βλέπουν τα παιδιά τους να ανδρώνονται κατά την θητεία τους στις Ε.Δ.; Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. πενθεί μαζί με όλο το έθνος για τον χαμό των τριών παλικαριών, τριών από τους άξιους, τον ανθό της Ελλάδος! Πόση υπερηφάνεια, πόσο καμάρι, έχουν οι γονείς όταν βλέπουν τα παιδιά τους να ανδρώνονται κατά την θητεία τους στις Ε.Δ.;

Το δικό της μήνυμα με φόντο την τραγωδία στο Βόλο και τους τρεις νεκρούς Πεζοναύτες, στέλνει η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. πενθεί μαζί με όλο το έθνος για τον χαμό των τριών παλικαριών, τριών από τους άξιους, τον ανθό της Ελλάδος! Πόση υπερηφάνεια, πόσο καμάρι, έχουν οι γονείς όταν βλέπουν τα παιδιά τους να ανδρώνονται κατά την θητεία τους στις Ε.Δ.;

Όταν συνειδητοποιούν ότι τα παιδιά τους μεγάλωσαν και ανοίγουν τα φτερά τους. Από την άλλη τι οδύνη, τι δράμα όταν βλέπεις να χάνουν την ζωή τους νέοι άνθρωποι. Έμπνευση αρχαίας τραγωδίας πραγματικά. Ότι και να πεις, ότι και να γράψεις δεν μπορεί να περιγράψει, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να απαλύνει τον πόνο των οικείων.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρώων και συγχαρητήρια για την αγωγή που τους έδωσαν, είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα τους πουν κατά την υποδοχή τους στα Ηλύσια πεδία, ο Αχιλλέας, ο Αλέξανδρος, ο Λεωνίδας, ο Θεόδωρος και οι αμέτρητοι Έλληνες που θυσίασαν την ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας!

Κλείνοντας παραθέτω μερικά λόγια όπως τα θυμάμαι: "Και το κορμί τους τύλιξαν σε γαλανή μπαντιέρα και άκουσε εκείνη τον καημό και το παράπονο τους, τιμή τους που σταθήκανε στον ίσκιο της μια ημέρα τιμή της που εγίνηκε γαλάζιο σάβανο τους ."

Καλό παράδεισο αδέλφια.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter