Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 10:00

Μακεδονομάχος 2015: Η καρδιά της Εφεδρείας χτυπά στη Σταυρούπολη της Ξάνθης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η άσκηση, η οποία πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά, έχει καταξιωθεί στη ως η πλέον ρεαλιστική και απαιτητική εκπαιδευτική δραστηριότητα της Εφεδρείας. Η άσκηση, η οποία πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά, έχει καταξιωθεί στη ως η πλέον ρεαλιστική και απαιτητική εκπαιδευτική δραστηριότητα της Εφεδρείας.

Έτοιμη για την άσκηση Μακεδονομάχος 2015 είναι η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων! Η άσκηση, η οποία πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά, θα διεξαχθεί από τις 24 έως 26 Απριλίου 2015 στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Στην άσκηση συμμετέχουν ομάδες που θα αποτελούνται από οκτώ (8) άνδρες (ομάδα πεζικού).

Σύμφωνα με το μήνυμα της ΛΕΦΕΔ: "Συνάδελφοι Έφεδροι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, οπλίτες, η άσκηση αυτή γίνεται για την εκπαίδευση και συντήρηση όλων μας αλλά και ως αξιολόγηση του κατά πόσο είμαστε ικανοί να ανταπεξέλθουμε σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης, αξιολόγηση από εμάς τους ίδιους αλλά και από τον ΕΣ του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι είμαστε όλοι μας και αν ποτέ χρειαστεί θα πρέπει να σπεύσουμε και να πυκνώσουμε τις τάξεις. Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους υπεύθυνους Έλληνες".

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 00:13