Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 16:19

ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου: Καθαρισμός στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του χώρου και απομάκρυνση σκουπιδιών και άλλων επικίνδυνων υλικών από τα σημεία όπου κάθε Σαββατοκύριακο συγκεντρώνονται πολλές οικογένειες για τον περίπατο τους. Στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του χώρου και απομάκρυνση σκουπιδιών και άλλων επικίνδυνων υλικών από τα σημεία όπου κάθε Σαββατοκύριακο συγκεντρώνονται πολλές οικογένειες για τον περίπατο τους.

Μέλη του Παραρτήματος Ηρακλείου της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων προχώρησαν σήμερα σε καθαρισμό της περιοχής της Αγίας Ειρήνης στα Σπήλια. Πρόκειται για έναν από τους πλέον γνωστούς χώρους πρασίνου και αναψυχής της πόλης, σε πολύ κοντινή απόσταση από το αστικό κέντρο και μόλις 2 χιλιόμετρα μετά το Ανάκτορο της Κνωσού.

5 ag eirini

4 ag eirini

Στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του χώρου και απομάκρυνση σκουπιδιών και άλλων επικίνδυνων υλικών από τα σημεία όπου κάθε Σαββατοκύριακο συγκεντρώνονται πολλές οικογένειες για τον περίπατο τους.

3 ag eirini

6 ag eirini

2 ag eirini

ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου - Τρόποι επικοινωνίας:
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6906777528
Σελίδα στο facebook:
ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου
Σελίδα στο twitter:
twitter.com/lefedirakleiou

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 16:54